Fashion İstanbul’da moda günleri

Fashion İstanbul’da moda günleri

14 Mart’a kadar sürecek moda şöleni Antrepo 3, Tophane’de gerçekleşiyor. Haftanın ‘ağır konuğu’ ise top model Georgia May Jagger… Yılda iki kez gerçeklesen İstanbul’un ve Türkiye’nin en önemli moda etkinliği Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul başladı. Bu sezon Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Presented by American Express (MBFWI) kapsamında sonbahar/kış 2014 koleksiyonlarını sergileyecek olan tasarımcılar arasında Arzu Kaprol, Eda Güngör, Burçe Bekrek, Atıl Kutoğlu, Zeynep Tosun, Özgür Masur, Simay Bülbül, Özgür Masur, Mehtap Elaidi gibi isimler var.

Tasarımcılar moda haftası boyunca Runway ve Studio olmak üzere iki ana mekanda koleksiyonlarını sergileyecek. Runway dışında Studio alternatifiyle bütçesi daha kısıtlı olan, podyum defilesi gerçekleştirecek kadar geniş bir koleksiyon hazırlamamış tasarımcılar da koleksiyonlarını sektörle buluşturacak.

Studio alternatifi bu sezon karşımıza bir yenilikle çıkıyor; o da 150 kişilik oturma kapasiteli mini defile. Mini defileyi tercih eden isimler arasında Giray Sepin, Gülçin Çengel, Zeynep Erdoğan var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.