EYT formülü devreye alınacak

EYT formülü devreye alınacak
19.07.2022
A+
A-

EYT formülünün detayları ortaya çıktı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, son günlerin gündem maddesi olan EYT ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında Bakanlık bünyesinde çalışma grubu oluşturulduğunu ve en uygun formülün devreye alınacağını söyledi.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren EYT ile ilgili son dakika gelişme yaşanırken Emeklilikte yaşa Takılanlar ile ilgili müjdeli haber için geri sayım başladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, EYT için özel çalışma grubu oluşturulduğunu ve EYT için en uygun formülün bulunarak hayata geçirileceğini söyledi. EYT’de kadınların 50 erkeklerin ise 55 yaşında emekli olmasına olanak sağlayan formüller üzerinde çalışıldığı ve yıl sonuna kadar hayata geçirilmesinin planlandığını ifade eden Bakan Bilgin, A Haber’e yaptığı açıklamada “Bir sayı ve içerik veremem ama çok sayıda formül var. Alternatifler var. Bu alternatifler üzerinden çalışmalarımızı yapacağız. İşin bir mali boyutu var. Onların da bu formüller üzerinde hesaplamalar yapmasını bekleyeceğiz. O formüllerin her birinin ayrı maliyet hesabı yapıldığında Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Kararı Cumhurbaşkanımız verecek.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber