EXE haber medya suskun!

Samsun’da yeni yayın hayatına başlanayan Samsunadalet.com yerel haber sitesi EXE haber medya hakkında FETÖ törer örgütü ile bağlantıları olduğunu iddia etmişti ve EXE Haber medyanın imtiyaz sahibi Erdal B.’nin de FETÖ’nün kriptosu olduğunu haber sitesi’nde Samsun kamuoyuna duyurmuştu.

25.11.2016
A+
A-

Samsun’da yeni yayın hayatına başlanayan Samsunadalet.com yerel haber sitesi EXE haber medya hakkında FETÖ törer örgütü ile bağlantıları olduğunu iddia etmişti ve EXE Haber medyanın imtiyaz sahibi Erdal B.’nin FETÖ’nün kriptosu olduğunu haber sitesi’nde Samsun kamuoyuna duyurmuştu.

Yerel haber sitesi’nin yayınladığı bir diğer habere göre

EXE haber medyanın diğer kuruluşu olan gasste isimli haber portalında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, yürütülen FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Zaman gazetesi’nin çalışanlarına ve yöneticilerine yönelik soruşturma’da tutuklanan yazar Mümtazer Türköne’nin köşe yazılarını gasste isimli haber portalı sitesinde yayınlamış Samsun’da bomba etkisi yapan ”Samsun Haber TC Nereye Koşuyor” haberinden sonra FETÖ’den tutuklu bulunan köşe yazarını ve yazılarını siteden kaldırıldı.
Haber Yayınlanmadan Önceki Hali>>>

haber-exe-samsun

23.11.2016 tarihinde yerel haber sitesinin haberiden etkilenen Edal B.’nin sahibi olduğu EXE haber medyanın bünyesinde olan gasste isimli haber portalında FETÖ/PDY örgütüne İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Zaman gazetesinin eski çalışanlarına ve yöneticilerine yönelik soruşturması kapsamında tutuklanan yazar Mümtazer Türköne’nin köşe yazılarının kaldırıldığını Samsun Kamuoyu gördü.

Haberden sonra Kaldırılan köşe yazarı ve yazıları>>>

haber-exe-samsun

23.11.2016 Tarihine kadar FETÖ/PDY örgütüne İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, kapatılan Zaman gazetesinin eski çalışanlarına ve yöneticilerine yönelik soruşturması kapsamında tutuklanan yazar Mümtazer Türköne’nin köşe yazılarını neden yayınlıyordunuz?

23.11.2016 tarihinde yapılan haberden sonra neden kaldırıldığını konusunda hiç bir açıklama yapılmazken Samsunlu vatandaşlar’da FETÖ’den tutuklanan yazar Mümtazer Türköne’nin köşe yazılarının kaldırılmasının sebeb veya sebeplerini merak ediyor. ”Samsun Haber TC Nereye Koşuyor” haberi yayınlanmasaydı Fetö’den tutuklu köşe yazarının yazılarını yayınlama devam mı edecektiniz…?

EXE Haber medyanın sahibi Erdal B. tüm bunlara sessiz kalırken iddiaları doğrular gibi susmayı tercih ediyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.