Esnaf emeklilere indirim kampanyası başlattı

Esnaf emeklilere indirim kampanyası başlattı
04.08.2024
76
A+
A-

Ardahan esnafı emeklilere yönelik indirim kampanyası başlattı. Kampanya iş yeri camlarına asılan ilanlarla duyuruldu.

Ülkede yaşanan ağır ekonomik kriz ve buna bağlı olarak hayat pahalılığı karşısında aldıkları maaşlar ile geçim sıkıntısı çeken emeklinin imdadına esnaf yetişti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının “Emekliler Yılı” ilan edilmesiyle birlikte ayrıcalık sağlayan çalışmalara da hız verildi. Hükümetin pek çok alanda sağladığı indirim ve fırsatlara ek olarak bu kez esnaf da elini taşın altına koydu.

Ardahan esnafı emeklilere indirim kampanyası için harekete geçti. Emekliler Yılı kapsamında Ardahan’da emeklilere pek çok alanda fırsatlar sunuluyor.  Emeklilerin refah seviyesini arttırmak için indirim başlatan Ardahan esnafı, işyerleri camlarına astıkları yazılar ile emeklilerin yapacakları alışverişlerde (yüzde 10 ila yüzde 20) oranlarında indirim uygulamaya başladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber