Ersan Aksu: 14 Mayıs’ta hep birlikte Türkiye Yüzyılının kapısını açacağız ve yeni bir destan yazacağız

Ersan Aksu: 14 Mayıs’ta hep birlikte Türkiye Yüzyılının kapısını açacağız ve yeni bir destan yazacağız
07.05.2023
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, ”Milletimizin desteğiyle 14 Mayıs’ta yeni bir zafer elde edeceğiz, hep birlikte yeni bir destan yazacağız” diye konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, Havza, Vezirköprü ve Canik ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Vezirköprü’de ‘Sandık Görevlileri Eğitim Programı Toplantısı’na katılan ve esnaf ziyareti yapan Aksu, Havza’da ise sanayi sitesinde, Mısmılağaç, Yenice, Bekdiğin, Ilıca ve Çamyatağı Mahallelerinde ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla buluştu. Aksu, Canik ilçesinde ise pazar yeri ve esnaf ziyaretinde bulundu.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ

”Samsunlu hemşehrilerimiz Büyük Samsun Mitingi ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisini ve desteğini gösterdi” diyen Av. Ersan Aksu, ”14 Mayıs seçimleri için gayretli çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde milletimizin bize duyduğu güveni  ve desteği görüyoruz. Bu desteği boşa çıkarmamak için her noktada sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkacak, miletimizin oylarının zayi olmasına müsaade etmeyeceğiz. Milletimizin desteğiyle 14 Mayıs’ta yeni bir zafer elde edeceğiz, hep birlikte yeni bir destan yazacağız.  Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Milli mücadeleye öncülük eden Samsun’umuz, Türkiye Yüzyılı’nın da sancaktarı olacaktır” dedi.

EYVALLAH ETMEYECEĞİZ

”14 Mayıs’ta ülkemiz ve geleceğimiz adına çok büyük karar vereceğiz” diyen Ersan Aksu, ”Cumhur İttifakı olarak oyunları boza boza, zincirleri kıra kıra, hep beraber omuz omuza zafere koşuyoruz. 85 milyon olarak emin adımlarla Türkiye Yüzyılı’na yürüyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın ışığını söndürmek isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. Milletimiz, kurduğumuz hayallere, belirlediğimiz hedeflere sahip çıkacaktır. Doğru zaman, doğru adamla, hep birlikte yola devam edeceğiz” diye konuştu.

MUHALEFETLE DEĞİL KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ

Eser ve hizmet konusunda AK Parti’nin eline kimsenin su dökemeyeceğini belirten Aksu, ”Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, dış politikada yaptıklarımız bütünüyle attığımız bu adımlar hepsi ortada. Yıllardır biz bu konuda muhalefetle değil, kendimizle yarışıyoruz. Türkiye Yüzyılı’nı adım adım hayata geçirerek tüm bu emeklerin gayretlerin karşılığını da alacağız. Evlatlarımıza bırakacağımız en büyük miras da bu olacak. Biz milletimize her seviyede hizmetimizi verdik, eserler ortaya koyduk. Türkiye Yüzyılın önündeki son takoz olan koalisyon masasının ve destekçilerinin hevesini kursağında bıraktıktan sonra artık ülkemizin geleceğine daha bir güvenle bakacağız.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber