Erhan Usta teşkilat ziyaretinde bulundu

Erhan Usta teşkilat ziyaretinde bulundu
17.06.2018
A+
A-

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri için programlarına, Ramazan Bayramı’nda da devam eden Erhan Usta, Samsun’da Mhp’nin kalesi olan Asarcık’ta belediye başkanı Şerif Kılağuz ve ilçe teşkilatına bayram ziyaretinde bulundu.

‘BU SEÇİM SIRADAN BİR SEÇİM DEĞİL’

Bayramlaşma merasiminin ardından Asarcık’ta miting yapan Erhan Usta konuşmasında, ” 24 Haziran’da Türkiye bir seçime gidiyor. Bu seçimi sıradan bir seçim olarak görmemeliyiz. Bu seçim; Türkiye’nin dört bir tarafı kuşatıdığı bir ortamda 7 düvele karşı mücadele verirken milletimizin çıkışı olacaktır. Bu seçim Türk düşmanlarıyla, Türkiye’yi ayağa kaldırmaya çalışanlar milli duruş sergileyenler arasında bir seçim olacaktır. Bu yüzden biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu seçimi çok önemsiyoruz.” dedi.

‘SİYASİ ÇIKARLARLA HAREKET ETMEDİK’

Siyasi bir çıkar olarak hareket etmediklerini belirten Usta, ” Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye meseleleri karşısında hiç bir zaman siyasi çıkarla hareket etmedi. Milliyetçi Hareket Partisi ve onun lideri Devlet Bahçeli hep dimdik durdu. Hep vatana sahip çıktı. 15 Temmuz’da bu ülke, bu devlet, bu millet uçurumdan sürüklenmek istenirken tutup çıkartan kişi ve lider Devlet Bahçeli’dir bunu görmemiz lazım.” dedi.

‘SÖZ KONUSU VATANSA, GERİSİ TEFERRUATTIR’

Ülke meselelerinde Türkiye ne zaman bunalıma girse hep insiyatif aldıklarını belirten Erhan Usta, “Türkiye ne zaman sıkışsa ne zaman bunalıma girse hep insiyatif almış bir siyasi partiyiz. Başörtüsü konusunda, 15 Temmuz’da, Yenikapı ruhunda, 16 nisan referandumunda hep devletine ve milletine sahip çıkmıştır. Kısa dönem siyaset peşinde koşan olmadık. Milletimizin çıkarı neyse hep onu düşündük. Söz konusu vatan ise gerisi hep teferruattır dedik.” diye ekledi.

‘USTA’DAN KÖYLERE ÇIKARMA’

Asarcık’taki programın ardından, İstanbul’da faaliyet gösteren Samsun-Amasyalılar Derneği SAMASDER’in bu yıl ilkini düzenleyeceği Yeşiltepe Köyü Evliyatepesi alanında düzenlenen festivale Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz ile birlikte katıldı. Festivalde kısa bir konuşma yapan Usta, 24 Haziran seçimleri için festivale gelen vatandaşlardan destek istedi.

Asarcık’taki programın ardından, Kavak’ın Akbelen mahallesinde düzenlenen ‘Geleneksel Aypınar Yayla Şenlikleri ve Karakucak Güreş Festivali’ne ziyarette bulundu. Festivalde söz alan Usta, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin güçlü olması Türkiye’nin güçlü olması demektir. Bu yüzden sizlerden mecliste güçlü bir MHP için 24 Haziran seçimlerinde destek bekliyoruz.” dedi.

Köy köy, ilçe ilçe aralıksız seçim çalışmlarına devam eden Erhan Usta, Havzan’ın Yeşilalan Çakıralan, Ilıca, Kocaoğlu ve Sivrikese köylerine ziyarette bulunup Milliyetçi Hareket Parti’sine destek istedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber