Erhan Usta: İktidar Milletvekilleri Samsun’u Sahipsiz Bırakıyor

Erhan Usta: İktidar Milletvekilleri Samsun’u Sahipsiz Bırakıyor
05.10.2020
A+
A-

İYİ Parti Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta KÖYTÜR’ün iflası hakkında açıklamalar da bulundu:

KÖYTÜR KAPATILIYOR!

‘’Samsun’da beyaz et sektöründe faaliyet gösteren; nakliyecisinden tedarikçisine, işçisinden üreticisine 5 bin civarı kişinin ekmeğini kazandığı, Türkiye’nin ilk tavukçuluk markası KÖYTÜR, 2015 yılında iflasın ertelenmesini istemiş ve firmaya denetim kayyumu atanmıştı. Aradan geçen 5 yılda işler düzelmemiş olacak ki, geçtiğimiz günlerde mahkemenin iflas kararı vermesi sonucu KÖYTÜR kapatılıyor.’’ Dedi.

SAMSUN MİLLETVEKİLLERİ SAMSUN’U SAHİPSİZ BIRAKIYOR!

Usta: ‘’Daha önce aynı durumda olan, Manisa’daki bir firmayı Manisalı siyasilerin baskıları sonucu satın alarak iflastan kurtaran bir kamu bankasının KÖYTÜR için gerekli desteği göstermediği biliniyor.’’ Dedi. Usta: ‘’Ne yazık ki bugün gelinen noktada Samsun’un yine iktidar milletvekilleri tarafından sahipsiz bırakıldığı gerçeğiyle karşılaşıyoruz.’’ Diye ekledi.

MÜTEAHHİTE PARA VAR ÜRETİCİYE YOK!

Usta: ‘’İstihdam ve üretime muhtaç olduğumuz böyle bir dönemde bırakın yeni istihdam alanları oluşturmayı, mevcut firmaları koruyamıyoruz. Herkesin malumu olduğu o meşhur 5 müteahhitte birkaç ay önce 116 milyar lira veren iktidarın, bu kadar kritik bir meselede Samsun için bir kaç milyon lirayı da gözden çıkarmasını bekliyoruz!’’ Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber