Erhan Usta, Ali Babacan’ın Kuracağı Parti’de Yer Alacak Mı?

Erhan Usta, Ali Babacan’ın Kuracağı Parti’de Yer Alacak Mı?
09.03.2020
A+
A-

Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta, Ali Babacan’ın kuracağı yeni siyasi oluşumda yer alıp almayacağına dair sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Milletvekili Usta yaptığı açıklamada: “Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve siyasi sorunları her geçen gün büyümektedir. Mevcut iktidar bu sorunlara çözüm üretememekte hatta sorunları ağırlaştırmaktadır. İktidarın elindeki medya gücünü ve devlet imkanlarını acımasızca kullanması, bu süreci olumsuz yönde beslemektedir. Ülkeyi içinde bulunduğu çıkmazdan kurtaracak olan şüphesiz ki yine siyaset kurumudur. Bu anlamda ülkenin sorunlarını çözme, demokratikleşme ve siyasi zenginliğin artması adına yeni siyasi oluşumları kıymetli buluyorum.

Önemli bir kısmı üst düzey yöneticilikle geçen 26 yıllık bürokrasi ve 5 yıllık siyasi hayatımda hep devletimizin ve milletimizin refahı için çalıştım. Bedeli ne olursa olsun ilkelerimden taviz vermedim. Milletimizin de bu tutumumu taktir ettiğini memnuniyetle müşahede ettim.”

TEKLİFİ KABUL ETMEYECEĞİM

“Bir süredir medyada Sayın Ali Babacan ve arkadaşlarının kuracağı siyasi partide yer alacağıma dair haberler çıkmaktadır. Sayın Babacan’dan, partinin kurucuları arasında yer alma teklifi aldım. Bu konuda kendilerine teşekkür ederim. Ancak, özellikle Samsun’da yaptığımız kapsamlı değerlendirme ve istişareler sonucunda, Parti Programındaki bir kısım görüş ayrılıklarımızdan dolayı bu teklifi kabul edemeyeceğimi ifade ettim. Sayın Babacan ve ekibine gönülden başarılar diliyorum.” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber