Erdoğan’ın portresi makamlara asılacak

Erdoğan’ın portresi makamlara asılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlığa bağlı tüm birimlere gönderilen genelge ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın portresinin, birimlerin girişlerine asılması istedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzası ile yayımlanan ve bakanlığa bağlı tüm birimlere gönderilen genelge ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın portresinin, birimlerin girişlerine asılması istendi.

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla 31 Temmuz’da yayımlanan genelge sonrasında, kaymakamlıklar, valilikler, emniyet müdürlükleri ve karakollarda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın portresini asma hazırlıkları yaşanıyor. Soylu’nun yayımladığı genelgede, ”Bakanlığımız merkez birimleri, bağlı kuruluşları, valilikler, kaymakamlıklar, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı binaları ve bunlara bağlı karakolların girişlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘www.illeridaresi.gov.tr’ adresinden ulaşılacak fotoğrafının kullanılması hususunda gereğini rica ederim” ifadelerine yer verildi.

1 2314

İşte makamlara asılması istenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın o fotoğrafı:

2 1885

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.