Erdoğan’dan emekliye müjde! En düşük maaş 7 bin 500 TL oldu

Erdoğan’dan emekliye müjde! En düşük maaş 7 bin 500 TL oldu
22.03.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında gündeme dair flaş açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, “En düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya yükseltiyoruz.” dedi. Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye Emekliler Derneği’ne (TÜED) yaptığı ziyarette, “En düşük emekli maaşını ve emeklilerin aldığı bayram ikramiyeleri yükseltecek çalışmamız var. En geç önümüzdeki hafta başı bu çalışmalarımızı Cumhurbaşkanımıza arz edeceğim” demişti.

Gıda fiyatlarındaki artışın önüne geçileceğini belirten Erdoğan, “Bu artışlar tamamen spekülatif. Bunu maliyetle açıklayamazsınız. Spekülatif artışların önüne kesinlikle geçeceğiz. Et ve Süt Kurumu satış noktalarında sunulan kıyma ve kuşbaşı miktarını 2 katına çıkaracak ve fiyat ise Et ve Süt Kurumu satış noktalarında kıyma için 119 lira, kuşbaşı et için 129 lira olarak belirlendi.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber