Erdoğan: Enflasyonu tek haneli rakamlara düşüreceğiz

Erdoğan: Enflasyonu tek haneli rakamlara düşüreceğiz
20.03.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Burdur mitinginde “Amacımız, kalıcı refah artışını sağlamak. Bunun için enflasyonu tek haneli rakamlara düşürmemiz gerekiyor” dedi.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Burdur mitinginde konuştu. Erdoğan konuşmasında Dünyanın her ülkesi gibi bizim de sıkıntıların ve zorlukların olduğuna değinerek ” Bölgemizde yaşanan çatışmalardan istesek de istemesek de bizler de etkileniyoruz. Avrupa ve Amerika dahil pek çok yerde son 60-70 yılın zirvelerine çıkan enflasyon oranları herkes gibi bizi de zorluyor” dedi.

Depremin ekonomik baskıları devam ediyor

Erdoğan “Ekonomik maliyeti 104 milyar dolar olan depremin ülkemiz ekonomisinde oluşturduğu baskı hala devam ediyor. Her hesabımızı buna göre yapıyoruz. Bu yılın bütçesinde deprem çalışmaları için 1 trilyon liranın üzerinde kaynak tahsis ediyoruz” dedi.

Özgür Özel çıkışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’daki para sayma görüntülerine ilişkin ” Hiç kimse böyle bir skandalı üç maymunu oynayarak geçiştiremez. Çantalar dolusu bu paraların kimden alındığı, nereye harcandığı, belgeleriyle, kayıtlarıyla, şeffaf bir şekilde açıklanmak zorundadır. Özgür Efendi bıraksın darbe şakşakçılığını da çıksın önce içlerine kurt düşürdüğü CHP’li vatandaşlarımıza karşı görevini yerine getirsin”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.