Engelli ve eski hükümlü girisimcilere sertifikaları verildi

Engelli ve eski hükümlü girisimcilere sertifikaları verildi
09.05.2018
A+
A-

19 – 22 Nisan tarihleri arasında Yakakent Belediyesi – Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Engelli ve Eski Hükümlülere yönelik Girişimcilik Eğitimini başarı ile bitirenlere belgeleri sertifikaları düzenlenen program ile verildi.

Programa Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Yakup Ergenlik, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yiğit ve girişimci kursiyer katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma yaptığı konuşmada; Eğitimi tamamlayarak belge alanlara başarılarının devamını diledi. Belediye olarak her zaman destekçileri olacağını belirtti. Engelli ve eski hükümlülere verilecek olan hibe desteğinden herkesin faydalanmasının arzusu olduğunu belirtti.

Bafra hizmet merkezi İŞKUR Müdürü Yakup ERGENLİK ise; İŞKUR olarak proje hazırlama aşaması dahil olmak üzere her türlü katkıyı sunmaya hazırız. Gerek Genel Müdürlüğümüz gerekse İl Müdürlüğümüz engelli ve eski hükümlülerin kendi işini kurmalarına yönelik proje ve çalışmaları üzerinde önemle durmakta ve her türlü desteği sunmaktadır.

Yapılan konuşmaların ardından belgeleri takdim töreni düzenlenmiştir.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber