Emrah Baştan milletvekili aday adaylığını duyurdu

Emrah Baştan milletvekili aday adaylığını duyurdu
19.03.2023
A+
A-

Tekkeköy’ün sevilen iş adamlarından Emrah Baştan AK Parti Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

Türkiye 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine hazırlanırken partilerde milletvekili aday adayı başvurularını almaya devam ediyor.

Tekkeköy’ün genç iş adamları arasında yer alan ve başarılı ticaret hayatı ile dikkat çeken Emrah Baştan 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisi’ne (AK Parti) giderek milletvekilliği başvurusunda bulundu.

Daha önce Tekkeköy’ün en genç belediye meclisi üyesi olarak görev yapan Emrah Baştan, “Bu aziz millete aşk ile hizmet etmeyi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Allah bizlere de bu kutlu yolda hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.

EMRAH BAŞTAN KİMDİR?

Emrah Baştan 13 Ağustos 1985’te Samsun’un Tekkeköy ilçesinde dünyaya geldi. Tekkeköy İlköğretim Okulu, Samsun Merkez İmam Hatip Ortaokulu ve Samsun Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim gördü. 2005 yılında askerlik görevini Bilecik ve Batman’da tamamladı. 2009 Haziran ayında itibarense dede mesleği olan mobilya imalat dükkanını devraldı. Büyütüp geliştirdiği firma Baştan Mobilya Mutfak markasıyla Orta Karadeniz’e hizmet vermeye devam ediyor.

2001 yılında Ak Parti Tekkeköy İlçe Teşkilatı’nın kurucularından olan babasının yolunda ilerleyen, Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı ve 2014 -2019 yılları arasında Tekkeköy AK Parti Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan Emrah Baştan evli ve iki çocuk babasıdır.

Emrah Bastan 4 Emrah Bastan 1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber