Eler: Bu kutlu davaya hizmete devam edeceğim

Eler: Bu kutlu davaya hizmete devam edeceğim
22.08.2019
A+
A-

Samsun’da istifası alınan AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, veda açıklaması yaptı, “Bu kutlu davaya hizmete devam edeceğim” dedi.

Samsun’da AK Parti İl Başkanlığı tarafından istifası alınan AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, görevden ayrılması ile ilgili açıklama yaptı.

AK Parti Canik İlçe Başkanlığı görevinden istifası alındığı için ayrılan Ercan Eler, AK Parti’de kurulduğu günden bu yane her kademe de görev yaptığını hatırlattı.

Kongreler öncesi İl Başkanlığına AK Parti Canik İlçe Başkanlığı görevine 3’üncü kez aday olmayacağı yönündeki kararını ilettiğini belirten Ercan Eler, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni bir yöntemin oluşturulması ve kongre sonrası 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyecek kadroların oluşturulabilmesi için AK Parti İlçe Başkanlıgı görevimden 21.08.2019 tarihinde yönetim kurulu üyesi yol arkadaşlarımla birlikte ayrılmış bulunmaktayım. Bu süre zarfında birlikte yol yürüdüğüm, partimizin her kademesinde, Genel Başkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan , başkan yardımcılarımıza, il başkanlarımız ve yönetimlerine , milletvekillerimiz, belediye başkanlarım, yönetim kurulu kardeşlerim, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarım ve yönetim kurulu üyesi kardeşlerim başta olmak üzere, tüm dava arkadaşlarıma, mahalle başkanlarıma, sandık görevlilerimize, müşahitlerimize ve bizlere her zaman desteğini esirgemeyen çok değerli aziz milletime teşekkür ederim. Bu süre zarfında çözüm üretemediğimiz, çözemediğimiz işlerimiz, bilmeden kırdığımız kardeşlerimiz olmuştur. Kırdığım herkesten özür dilerim, haklarını helal etmesini istiyorum. Şahsım ile ilgili siyaseten hukukumuzun geçtiği herkese hakkım helal ediyorum. Bu kutlu davanın her zaman savunucusu ve destekçisi olmaya devam edeceğim, Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’ı asla yalnız bırakmayacağım. Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da çıkar ve menfaat için dava sevdası gütmeden, asla büyük hayaller uğruna meçhullere dalmadan daha fazla hizmet etmek için kanımızın son damlasına kadar çalışacağız. Her son bir başlangıçtır. Hayırlar getirsin.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber