E-Devlet hizmetleri İşitme Engellilere de Hizmet vermeye başladı

E-Devlet hizmetleri İşitme Engellilere de Hizmet vermeye başladı
05.08.2018
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle birlikte E-Devlet hizmetlerinin artık işaret diliyle verildiğini ifade eden Atakum İşitme Engelliler Derneği Başkanı Tugay Kurtgözlü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü olarak 2015 yılından bu yana işitme engelli bireylere yönelik sosyal, kültürel, sportif ve istihdama dayalı çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Kurtközlü, “Ülke olarak daha önce dış dünyadan uzak yaşayan işitme engelli bireylere ulaşarak onların sosyal yaşama entegrasyonu ve hayatta karşılaştıkları zorlukları aşmaları verdiğimiz destekler anlamında önemli bir yol kat ettik” dedi.

Tugay Kurtgözlü, “Bizler yerelde bu anlamda çalışmalar yürütürken yerelde Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ulusal anlamda da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, önümüzü açmaktadır. Bunun en yakın örneği de E-Devlet hizmetlerinin artık işaret diliyle hizmet vermesidir. 2007 yılından sonra işaret dili anlamında büyük yenilikler yapılmakta ve gün geçtikçe devam etmektedir. Yapılan calışmalar camiamızca hoş karşılanmaktadır. Samsun’dan çağrımızı duyup bu çalışmaların hayata geçmesi anlamında destek veren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber