Dünya Güreş Şampiyonası Astana’da başladı

Dünya Güreş Şampiyonası Astana’da başladı

📅 24.10.2026 12:24 🕐 44 dakika önce 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
ERCAN ATA- ASTANA / (DHA)- KAZAKİSTAN'ın başkenti Astana’da düzenlenen 2026 Dünya Güreş Şampiyonası, grekoromen stil müsabakalarıyla başladı.Dünya Şampiyonası'na 7 yıl sonra yeniden ev sahipliği yapan Astana'da, 900'e yakın güreşçi mindere çıkacak. Şampiyonada 30 sporcuyla yer alan Türkiye, tüm sıkl

ERCAN ATA- ASTANA / (DHA)- KAZAKİSTAN'ın başkenti Astana’da düzenlenen 2026 Dünya Güreş Şampiyonası, grekoromen stil müsabakalarıyla başladı.

Dünya Şampiyonası'na 7 yıl sonra yeniden ev sahipliği yapan Astana'da, 900'e yakın güreşçi mindere çıkacak. Şampiyonada 30 sporcuyla yer alan Türkiye, tüm sıkletlerde madalya mücadelesi verecek ve 30 sıklette toplam 120 madalya dağıtılacak. Barys Arena'daki organizasyonda müsabakalar grekoromen stilde 24-27 Ekim, kadınlarda 27-30 Ekim, serbest stilde ise 29 Ekim-1 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

RIZA KAYAALP, 6’NCI DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN MİNDERE ÇIKACAK

Türkiye’nin grekoromen stildeki en önemli güreşçilerinden olan Rıza Kayaalp, 6’ncı dünya şampiyonluğu için mücadele edecek. Kariyerinde 13 Avrupa, 5 de dünya şampiyonluğu bulunan tecrübeli güreşçi 130 kiloda altın madalya için güreşecek.

Dışişleri Bakanlığı: Yunanistan, Lozan Barış Antlaşması'nı açıkça hiçe sayıyor
Sıradaki Haber
Dışişleri Bakanlığı: Yunanistan, Lozan Barış Antlaşması'nı açıkça hiçe sayıyor
Etiketler: #İstanbul #Spor

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler