Deveci: Samsunspor sevgimiz bitmez

Deveci: Samsunspor sevgimiz bitmez
14.05.2019
A+
A-

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Samsunspor-Sakaryaspor Play-Off Çeyrek Final rövanş maçınının heyecanını stadyumda yaşadı.

Golsüz beraberlikle biten maça ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Deveci, “Samsunspor sevgimizden hiçbir şey kaybetmeden önümüzdeki sezon daha başarılı bir Samsunspor izlemek için elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, kıyasıya mücadeleye sahne olan Samsunspor-Sakaryaspor Play-Off Çeyrek Final rövanş maçını eşi Av. Gülay Deveci ve Samsun protokolü ile beraber tribündeki yerini alarak izledi. Samsunspor’a tam destek veren Başkan Deveci maç sonunda yaptığı açıklamada “Sonuç tüm şehri üzdü” diye konuştu.

TÜM SAMSUN’U ÜZDÜ
Maçın Samsun şehri için önemine değinen Başkan Deveci, “Samsunsporumuz için kader maçı olan bu müsabakadan galip ayrılamadık. Futbol adına her şeyin olduğu maçta, gol bulamadık. Rakip Sakaryaspor ilk maçta yakaladığı skorun avantajını kullandı ve oyunu manipüle ederek kendilerinin turu atlaması için yeterli olan beraberliğe oynadı. Sonuç tüm Samsun’u üzdü. Bariz hakem hatalarının olduğunu gözledik, ancak artık yapılabilecek bir şey yok. Samsunspor sevgimizden hiçbir şey kaybetmeden önümüzdeki sezon daha başarılı bir Samsunspor izlemek için elimizden gelen desteği vereceğiz. Tabii ki bu sonuç tüm şehri üzdü. Ama büyük Samsunspor taraftarı, takımının arkasında durarak, takıma ve oyunculara önümüzdeki sezon için destek olmalı” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN DEVECİ’DEN TATLI JEST
Öte yandan, maç öncesinde stadyum dışında kurulan çadırda onbinlerce taraftar iftarını açtı. Samsun Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan iftar çadırına ise Atakum Belediyesi açtığı stantta tatlı ikramı gerçekleştirerek taraftarlara destek oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber