Deveci: 7.2 milyon paranın kasada olmadığını tespit ettik

Deveci: 7.2 milyon paranın kasada olmadığını tespit ettik
11.06.2019
A+
A-

Samsun’un Atakum İlçe Belediyesi Başkanı Cemil Deveci, AK Partili İshak Taşçı’dan devraldıkları belediyenin İmar İnşaat Şirketinde bilançoda görünen 7.2 milyon TL paranın kasada olmadığını açıkladı.

Samsun’da 31 Mart seçimlerinde Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP’li Cemil Deveci, teslim aldıkları belediyede bilançoda görünen 7.2 milyon TL paranın kasada olmadığını tespit ettiklerini söyledi.

AK Partili İshak Taşçı’dan devralınan Atakum Belediyesine bağlı İmar İnşaat Şirketinin hesaplarını incelettiklerini ve yapılan bu incelemede bilançoda görünen 7.2 milyon TL paranın kasada olmadığının ortaya çıktığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Yayın hayatına yeni giren ve Genel Yayın Yönetmenliğini gazeteci-yazar Osman Kara’nın yaptığı ve deneyimli gazeteci Erdem Erol’un da başında bulunduğu samsunhabertv.com haber sitesinde yer alan habere göre Atakum Belediye Başkanı Deveci, Atakum İmar İnşaat Şirketinin bilançosunda görünen 7.2 milyon TL paranın ortalarda olmadığını gündeme getirdi.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, kayıp olduğu gündeme gelen 7.2 milyon TL para ile ilgili samsunhabertv.com sitesine yaptığı açıklamada paranın kasada olmadığına muhasebe yetkililerinin de imzaladığı bir tutanakla durumu tespit ettiklerini belirterek “Kimse devri sabık yaratmak istediğimizi sanmasın. Ama kimse de bizden yapılmış ya da yapılacak hiçbir yanlışa sessiz kalmamızı beklemesin. Bayram tatilinin bitmesini bekledik. Hemen yargıya başvuracağız. Yargıya gitmek yasal bir zorunluluk ama sadece yasal değil aynı zamanda ahlaki bir sorumluluk da. Atakum’u Atakumlularla birlikte ve ahlakı esas alan bir anlayışla yöneteceğiz. Bu yönetimde kimseye haksız bir itham da bulunmayacağız ama halkın kaynaklarına yönelik herhangi bir kötü niyeti de herhangi bir yanlışı da görmezden gelmeyeceğiz. ” dedi.

Atakum Belediye Başkanı Deveci yaptığı açıklamada ayrıca “Şirket yöneticilerinden parayı tahsil etmek için de gerekli yasal girişimleri başlatacaklarını” da sözlerine ekledi.

(Samsunkenthaber)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber