Demirtaş ,vatandaşlarla bir araya geldi

Demirtaş ,vatandaşlarla bir araya geldi
03.01.2020
A+
A-

Sabah namazı sonrası Büyük Cami cemaatiyle bir araya gelen Samsun Valisi Osman Kaymak ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, kılınan sabah namazı sonrası cami avlusunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün açtığı stantta Atakum Gençlik Merkezi tarafından dağıtılan çorbayı cami cemaatine ikram etti.

Gençlerin cami cemaatiyle buluştuğu ve camilerin bayram yerine dönüştüğü “Sabah Namazında Buluşuyoruz” etkinliğine Büyük Camiide devam edildi.
Hem gençlerin hem de cami cemaatinin son derece memnun olduğu sabah namazı buluşmasına Samsun Valisi Osman Kaymak, İlkadım Belediye BaşkanıNecattin Demirtaş, İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun İl Kültür Müdürü Adnan İpekdal, İlkadım İlçe Müftüsü Seyfullah Çakır ,Kalkanca Kur’an Kursu öğrencileri, Atakum Gençlik Merkezi gençleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Sabah namazında sohbet ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilaveti, sabah namazı ve tesbihat ile tamamlanıyor. Başkan Demirtaş, camii çıkışında Samsun Valisi Osman Kaymak birlikte cami avlusunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün açtığı stantta cami cemaatine sıcak çorba ikram etti. Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği programda Samsun Valisi Osman Kaymak çorbasını Başkan Demirtaş’ın ellerinden aldı.

Burada kısa bir değerlendirmede bulunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ Amacımız halkımızla iç içe olmak. Onlarla her ortamı paylaşmak.
Sabah namazından sonra cemaat ile birlikte Büyük Camimizde hep birlikte çorbamızı içtik. Allah birlik beraberliğimizi daim etsin. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber