Demirtaş: Sosyal belediyecilik bizim işimiz

Demirtaş: Sosyal belediyecilik bizim işimiz
12.03.2019
A+
A-

İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necaattin Demirtaş; Sosyal Belediyeciliği en iyi biz biliriz” dedi.

Necattin Demirtaş eşi Lütfiye Demirtaş ile birlikte mahalle ve site ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Güne Hürriyet Mahallesi’nde Cengiz Assan’ın kahvaltı prgramında vatandaşlarla biraraya gelerek başlayan Demirtaş gördüğü ilgi ve destekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ardından eski Sanayi Sitesi, İlyasköy Mahallesi, Mevlana Caddesi, Duruşehir Armada ve Başakşehir’de vatandaşlarla ve esnaflarla biraraya gelen Demirtaş, sosyal belediyecilik noktasında çok önemli projelerle İlkadım’ı hakettiği bir vizyona kavuşturacaklarını söyledi.

“Sosyal belediyecilik bizim işimiz, en iyi biz yaparız” diyen Demirtaş, sosyal belediyecilik noktasında planladığı projelerden bazıları ise şöyle anlattı:

“KADINA ŞİDDETE HAYIR”
Şiddet mağduru kadınlarımız için ‘Anaocağı Kadın Sığınmaevi’ projesini İlkadım’a kazandıracağız. Kadınlar bizlerin başının tacıdır. Onlara yönelik her türlü şiddetin karşısında dimdik duracağımızın sözünü buradan sizlere veriyorum. Sığınmaevi projemiz ile zor olan yaşamlarını kolaylaştırmak, ezilen kardeşlerimize destek olmak en önemli görevlerimizden biri olacaktır.

“İLKADIM’DA HAK ETTİKLERİ DEĞERİ GÖRECEKLER”
Gelecekle bugünümüzün köprüleri yaşlılarımızın kalan ömürlerini İlkadım’da hakettikleri değeri görerek yaşayacaklar. ‘Ata Yaşam Merkezi’ ile yaşlılarımız sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Çok önemsediğimiz, bizleri de manevi olarak huzura erdirecek bir proje olan Ata Yaşam Merkezi, 150 adet müstaki evleren oluşacak .Göreve gelir gelmez hemen projelendirme çalışmalarına başlayacağımızın müjdesini de buradan vermek isterim.

“HASTA YAKINLARININ İMDADINA YETİŞECEĞİZ”
Tedavi görmek için Şehrimize gelen hasta yakınlarının en önemli ihtiyacı olan konaklama konusunda da bir çalışma hazırladık. Refakatçi evlerimizle hasta yakınlarımızın imdadına yetişeceğiz. Bu çalışma sosyal belediyeciliğin bir gereğidir ve bunu da biz hayata geçireceğiz.

“BU GENÇLER BİZİM”
Günümüzün en önemli sorunlarından birinin de bağımlılık. Maalesef gençlerimiz gerek maddde gerekse teknoloji bağımlılığı ile hayattan kopuk bir şekilde yaşamlarını sürdürüyor. Bu gençler de bizim yürek yaramız. Onlar için de Rehabilitasyon Merkezi projesini ilçemizde hayata geçireceğiz. Onların acilen sosyal hayatın içinde aktif olarak yer almalarını sağlamalıyız. Toplum olarak bizim en önemli görevlerimizden biri olarak görüyoruz. Meslek edindirme atölyeleri ile onların istihdam edilerek çalışma hayatına katılmalarını destekleyeceğiz.

Sözle değil gerçekleşen projelerle sosyal belediyeciliğin gereğini yapacaklarını ifade eden Demirtaş, “Bunu en iyi biz yaparız. İlkadım sosyal projeleri ile Türkiye’ye örnek olan bir ilçe olacak. Sizlere bunun sözünü veriyorum” diye konuştu.

Demirtaş’tan Apaydın’a ziyaret

İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, Türkiye Şoförler ve Otomebilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Demirtaş, projelerini anlattı.

Misafirperverliği için Apaydına teşekkür eden Demirtaş, hayata geçirdikleri başarılı çalışmaları ve şoför esnaflara vermiş oldukları destek için Apaydın’a teşekkür etti.

Demirtaş’ın dürüst bir insan olduğuna değinen
Türkiye Şoförler ve Otomebilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın ise Demirtaş’a çıktığı yolda başarılar dileyerek, iyi bir belediye başkanlığının ardından hayata geçirecekleri projelerde başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber