Demirtaş: Şehrimizin hızlı kalkınmasına katkı sağlıyoruz

Demirtaş: Şehrimizin hızlı kalkınmasına katkı sağlıyoruz
17.06.2019
A+
A-

İlkadım Belediyesi, standart altyapı ve üstyapı çalışmaları ile ilçenin ulaşılabilirliğini yükseltmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ilçe genelinde bitmiş olan yerleşim yerlerinin SASKi tarafından öngörülen su ve kanalizasyon altyapı hizmetleri için Fen işlerine bağlı ekipler yol açma çalışması yaparak vatandaşların kullanımına sunuyor.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler belirlenen program dahilinden cadde ve sokaklardaki, parke taşları ve kaldırımlar ,farklı mahallelerde de kilit taşı tamiri, yol bakım, onarım, yeni imar yolları açma, metruk binaların yıkımı, yağmur suyu ızgaralarının tamir ve temizliği ile cami ve okul gibi vatandaşların ortak kullanım alanlarının bakım ve düzenlemesi ve altyapı çalışmaları aralıksız sürüyor.İlçe genelinde çalışmalarına ivme kazandıran ekipler Kıran Mahallesi 1389.Sokak ve Çatalarmut 865.Sokakta alt yapı ve yol açma çalışması yaptı.

HIZLI ÇÖZÜM İLE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ.

Fen İşleri Müdürlüğümüzün  yaptığı çalışmalarla vatandaşların hizmetine açılan yollar ulaşımı rahatlatırken, kentin gelişimine katkılar sağladıklarını dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlçedeki yeni yerleşim alanlarının artması ile birlikte ihtiyaç duyulan yeni yolların ve kurumlar arası alt yapı için istenen su ve kanalizasyon çalışması belirlenen program dahilinde ekiplerimizce devam ediyor.Koordineli olarak devam eden çalışmalar sayesinde yeni yollar ve yatırımlarla birlikte şehrimizin hızlı kalkınmasını katkı sağlıyoruz. Amacımız hızlı çözüm ile devam eden altyapı çalışmalarıyla halkımızın daha rahat bir yaşam sürebilmelerini sağlamaktır”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.