Demirtaş: İşleri güçleri yalan, iftira

Demirtaş:  İşleri güçleri yalan, iftira
11.03.2019
A+
A-

İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necaattin Demirtaş, “Ne dediysek yaptık, yine yapacağız. 2014’de ’50 projem var’ deyip koskoca 5 yılda 5’ini bile bitirmeden tekrar karşınıza gelenler utansın. İşleri güçleri yalan, iftira…” dedi

İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necaattin Demirtaş mahalle buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yaşardoğu Mahallesi, Çatalarmut Mahallesi ve Karasamsun Mahallesi’nde halkla kucaklaşan Demirtaş; yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılandı…

31 Mart’ta İlkadım’da yeni bir dönemin başlayacağını belirten Necattin Demirtaş, “Görüyorum ki sizler kararınızı vermişsiniz. Bende bu sorumluluğun farkındayım ve sizlerin güvenine layık olacağımın sözünü veriyorum” dedi.

Sonrasında Kavak Büyükçukur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini KADEF Genel Başkanı Bayram Erişkin ile birlikte bir ziyaret gerçekleştiren Demirtaş, projeleri ile ilgili üyeleri bilgilendirdi.

Hemşehri dernekleri ile koordineli olarak çalışmalar yürüteceklerini de ifade eden Necaattin Demirtaş “Sizlere misafirperverliğiniz ve desteğiniz için yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Her toplantı ve ziyaretinde olduğu gibi projelerinden bahseden Demirtaş, sosyal belediyeciliği her zaman önemsediklerini ve öncelikleri arasında tuttuklarını ifade ederek şu ifadeleri kullandı:

“İlkadım’da proje deyince akla biz geliyoruz çok şükür. Yaptıklarımız bıraktığımız günden bugüne konuşulmaya devam ediyor. Her zaman dediğim gibi yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Biz bugüne kadar ne dediysek yaptık hatta üstüne de çıktık. 2014’de ’50 projem var’ deyip koskoca 5 yılda 5’ini bile bitirmeden tekrar karşınıza gelenler utansın. İşleri güçleri yalan, iftira…

2009 – 2014 yılında yaptıklarını ve yeni dönemde yapacaklarını her toplantı ve ziyarette anlattığını yineleyen Demirtaş, duymayan kalmasın diye yaptıklarını ve yapacaklarını şöyle sıraladı:

Ne yaptık!
HALK EKMEK FABRİKASI
HİLAL KART
23 NİSAN ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKI
ASKIDA EKMEK
YER ALTI KONTEYNERİ
ÇÖPÜNÜZ ALTIN OLACAK ENGELLER ORTADAN KALKACAK
ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE İNDİRİM KART
SEVGİ EVLERİ
ÇORBA EKMEK
BİLGİ EVLERİ
SAMBİS
ÇANAKKALE GEZİLERİ
HEMŞEHRİ BULUŞMALARI
KARASAMSUN SPOR PARKI
KIR KAHVESİ
ATIK YAĞLARIN TOPLANMASI VS… Bunlar sadece bir kısmı

Ne mi Yapacağız!
TÜRK PARK
UYDU KENT
YAŞAYAN TARİH MECİDİYE
İLKADIM GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ
ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ
ANADOLU KÜLTÜR MERKEZİ
ANAOCAĞI KADIN SIĞINMA EVİ
ATA YAŞAM MERKEZİ
HASTA REFAKATÇİ EVİ
BAĞIMLI GENÇLER İÇİN REHABİLİTASYON MERKEZİ
HER MAHALLEYE OYUN ALANI
HOBİ BAHÇESİ
KALKANCA KÜLTÜR MERKEZİ
KARASAMSUN SEVGİ PARKI
SEYİR TERASI
KARASAMSUN SPOR PARKI
ADALET MAHALLESİ KATLI OTOPARK
KALE MAHALLESİ KATLI OTOPARK
KAZIM KARABEKİR PARKI
KIŞLA KÜLTÜR MERKEZİ

Demirtaş, açıklamasını “Bunlar içi dolu dolu projeler ve sadece bir kısmı. Allah nasip ederse daha yapacak çok işimiz, hayata geçirecek çok projelerimiz olacak.” dedikten sonra necattindemirtas.net web sitesinden proje içeriklerinin incelenebileceğiniz de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber