Demirtaş: Geleceğimizin teminatı yavrularımıza başarılar dilerim

Demirtaş: Geleceğimizin teminatı yavrularımıza başarılar dilerim
26.06.2020
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yayınladığı mesajla Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na girecek olan bütün öğrencilere başarılar diledi.

Korona virüs salgını nedeni ile dönemi evlerinde tamamlayan öğrencilere başarıda hiçbir engele izin vermemeleri gerektiğini hatırlatan Başkan Demirtaş; “Gençlerimiz zorlu bir maratonun finaline geldiler. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz bu önemli sınavla kendi gelecekleri için önemli bir dönemece gelmiş bulunuyorlar. Emeklerinin karşılığını alarak daha başarılı ve güvenli bir hayat kurmalarında büyük bir önemi olan YKS’de heyecan ve strese izin vermeden bilgilerini sınamış olacaklar. Üniversite sınavı meslek seçimi için çok önemli bir etkendir. Bu nedenle üniversite sınavının her bir gencimiz için hayırlı kapılar açmasını temenni ediyorum. Temennim, kendileri adına doğru meslekleri seçmeleri ve yaşadıkları şehre, ülkelerine ve dünyaya faydalı birer kişi olmalarıdır. Allah sınava girecek tüm gençlerimize zihin açıklığı versin.” Diye konuştu. Başkan Demirtaş ayrıca pandemi nedeni ile alınan tedbir kararlarına büyük bir dikkat ile uyulması gerektiğini hatırlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber