Demirtaş: Dükkanınızın anahtarını kime emanet etmek isterseniz oyunuzu ona verin

Demirtaş: Dükkanınızın anahtarını kime emanet etmek isterseniz oyunuzu ona verin
10.03.2019
A+
A-

İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, “Dükkanınızın anahtarını 5 yıllığına kime emanet etmek isterseniz oyunuzu ona verin” dedi.

İlkadım’da Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını gerçekleştiren İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin ve İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, İlkadım Fevzi Çakmak Mahallesi’de iki ayrı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışını gerçekleştirdi.

Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinin davul zurnayla ve büyük bir çoşkuyla karşıladıkları İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, miting havasında gerçekleşen SKM açılışında “Bizleri büyük bir coşkuyla, heyecanla karşılayan ve yürekten destek veren Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerine minnettarım” diyerek mahalle sakinlerine seslendi.

“Sizinle hiç ayrılmadık ki buluşalım. Sadece hasret gideriyoruz” diyen Demirtaş’ın SKM açılışında yaptığı konuşada şu ifadeler yer aldı:

“Bugün burayı dolduran, yıllardır beni ailelerinden biri gibi görüp bağrına basan çok kıymetli hemşehrilerim; güçümüzü sizden aldık ve kutsal olduğuna inandığımız bir yola çıktık. Arkamızda, yanımızda sadece siz varsınız. Milletten aldığım güç ve enerjiyle yürüdüğüm bu yolda beni bir an bile yalnız bırakmadınız. Allah sizden bin kere razı olsun.

“HERYER BİZİ GÖSTERİYOR”

Heryer bizi gösteriyor; ancak biz de sizi gösteriyoruz. Ortada bir kazanım varsa bu benim değil, hepimizindir. Her zaman sizinle yürüdüğüm bu yolda nasip olursa gene beraber ve birlikte yürüyeceğiz. Başkan olduğum dönemde ne yaptımsa önce hizmet dedim. Hizmeti de sizin ihtiyaçlarınıza göre belirledim. Bu bundan sonra da böyle olacak. Siz isteyecekiniz, biz de değerlendirip ihtiyaç ve önceliğini belirleyip işe koyulacağız.

“GELENİ ASLA GERİ ÇEVİRMEYİN”

Sevgili İlkadımlı hemşehrilerim; yaptıklarım kadar yapacaklarım var. Yapacağımız her hizmetti her fırsatta mümkün oldukca analatmaya çalışıyorum. Ancak size kendimi anlatmıyorum. Siz beni tanıdınız, gördünüz, bildiniz. O yüzden karşınızda iki aday var. Dükkanınızın anahtarını 5 yıllığına kime emanet etmek isterseniz oyunuzu ona verin. İşçi hakkını kim gözetiyorsa, emeğe kim saygı duyuyorsa ve kim hizmet yapmışsa ona verin. Oy namustur. Benim vatandaşımın namusu da para ile satın alınamaz. Ben bunu gayet iyi biliyorum.

Bu arada sevgili İlkadımlı Hemşehrilerim, olurya size erzak altın vb şeyler dağatanlar olur. Geleni asla geri çevirmeyin. Bizim gönüllerimiz bir. Benim bundan şüphem yok. Mesele belediye başkanı olmak değil, mesele belediye başkanlığını bitikdikten sonra da halkın içinde korumasız alnı açık, başı dik biçimde yürüyebilmek. Daha çok hasret gidereceğiz gönül dostlarım. Sizi şimdilik Allah’a emanet ediyorum.”

Demirtaş, kime inanıyor, güveniyorsanız oyunuzu ona verin

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.