Demirtaş: Bu zafer Bizim olacak

Demirtaş: Bu zafer Bizim olacak
12.03.2019
A+
A-

CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, “Adayımız Demirtaş’tır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kimse, trafolara kedi gireceğini düşünüp hayal kurmasın” dedi.

İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, Teşkilat Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle biraraya geldi.

Millet İttifakı’nın adayı olarak teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile koordineli bir çalışma yürütmek istediğini belirten Demirtaş, “Ben ‘Millet İttifakı’nın adayıyım. Bu seçin hak ile hukukun, haksızlıklar ile hukuksuzlukların seçimidir. Saha da her anlamda aktif ve etkili olmalıyız arkadaşlar. Emekleriniz, iyi niyetiniz ve hoşgörünüz sebebiyle sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu zafer Bizim olacak” dedi.

Sahada her anlamda aktif ve etkili olmanın mücadelesini 1 Nisan sabahına kadar vereceklerinin altını çizen CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel de şöyle konuştu.

“CHP olarak, ilçe başkanı olarak şunu belirtmek isterim. Önümüzdeki seçimler hafife alınacak bir seçim değildir. Çok önemli bir dönemeçtir. Sayın Demirtaş’ın da dediği gibi hak ile hukukun, haksızlıklar ile hukuksuzlukların ayırt edileceği bir seçimdir.

Öte yandan şunun da bilinmesini, duyulmasını isterim. Bu seçimde trafolara kedi sıkışacağını umanlar var. O trafolara kimse kedi sıkıştıramayacak. Çünkü biz, Demirtaş’a desteklerimizi açıkca beyan ettik ve bundan hiçbir şüphemiz yok.

Oy veren seçmen üzerinde eğer böyle bir algı oluşturmaya çalışanlar var ise burdan tekrarlıyorum. Demirtaş, Bizim, ‘Millet İttifakı’mızın adayıdır. Ve biz bütün kalbimizle destek verecek, sahada ekiplerimizle çalışacak ve 31 Mart’ta o sandığa sahip çıkacağız.

CHPli seçmenin sandık bilinci oldukca yüksektir. Tüm CHPli dostlarımız sandık başına gidecek ve hem sandığına hem oyuna sahip çıkacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Türkel, bu seçimin sadece başkanlık değil meclis üyesi belirleme noktasından da önemli olduğunu sözlerine ekledi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.