Demirtaş: Ata’mıza sahip çıkacağız

Demirtaş: Ata’mıza sahip çıkacağız
09.03.2019
A+
A-

İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, “Geçmişle gelecek arasında önemli bir köprü olan yaşlılarımız için ilçemizde özel bir yaşam merkez oluşturarak ‘ata’larımıza sahip çıkacağız” dedi.

31 Mart seçim çalışmaları kapsamında İlkadımlılarla buluşmaya devam eden İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş’ı, genç-yaşlı, kadın-erkek her kesim sevgisiyle kucaklıyor.

Her zaman insan odaklı bir anlayışla, kimseyi ötekileştirmeden hizmet verme anlayışında olduğunun altını çizen Demirtaş, göreve geldiklerinde genç-yaşlı, kadın-erkek her kesimin hizmetinde olacaklarını söyledi.

“Biz, bu güveni bir önceki dönemde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla kazandık” diyen Demirtaş, başkan seçilmesi durumunda bu güveni perçinleyeceğini kaydetti.

Proje odaklı hizmetleri olduğunu ifade eden Demirtaş, yaşlıların önemine değindiği açıklamasında yaşlılar için planladığı ‘Ata Yaşam Merkezi’ hakkında bilgi verdi.

“Yaşlılarımızı rahat ettirmek amacıyla sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanacağı müstakil evlerde toplu yaşamaları sağlanacak. 150 adet müstakil evler yapılacak” diyen Demirtaş’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Bu projemiz öncelikli projelerimiz arasında yer alacak. Burada ailesi olmayan ve bakıma muhtaç yaşlılarımız kalacak. Ayrıca çalışan ve evindeki yaşlısına bakacak kimsesi olmayan bireylerde bu hizmetten faydanalabilecek. Sabah işe giderken yaşlısını merkeze bırakıp, akşam alma imkanına sahip olacak.

Ayrıca sağlayacağımız bu ortamda gençlerimizle yaşlılarımızın buluşacağı etkinlikler düzenleyerek tecrübe tranferine katkı sağlayacağız. Bu projemizi göreve geldiğimizde en kısa sürede hayata geçireceğiz.

Amacımız yaşlılarımızı rahat ettirmek.Yaşlılarımızın sosyal ve kültürel anlamda katkıda bulunmak ve onların tecrübesinden yararlanılabilecek ortamlar hazırlamak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber