Demircan: 24 Haziran’da milletimiz tuzağı bozacak

Demircan: 24 Haziran’da milletimiz tuzağı bozacak
26.05.2018
A+
A-

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, önce iftarda ardından ise teravih sohbetlerinde Caniklilerle buluştu. 24 Haziran seçimlerinin önemine ve Samsun’a yeni dönemde yapılacak hizmetlere dikkat çeken Bakan Demircan, Canik’in Karadeniz’in parlayan yıldızı olduğunu söyledi.

Canik Belediyesi tarafından Ramazan Günleri Etkinlikleri kapsamında Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda her akşam düzenlediği iftar sofrasının bu seferki konuğu Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan oldu. Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler ile birlikte iftar öncesi vatandaşlarla biraraya gelen Bakan Demircan, önce belediye tarafından yapılan hizmetlerle değişim ve dönüşüm yaşayan Canik’i övdü, ardından yeni dönemde yapılacak hizmetleri anlattı.

ÖNEMLİ YATIRIMLAR

Konuşmasında Canik’in sadece Samsun’un değil, Karadeniz’in parlayan yıldızı olduğunu ifade eden Bakan Demircan, “Canik giderek daha da parlıyor. Şehir Hastanesi’nin inşaatı bu sene inşallah başlayacak. Ayrıca yanında yüksek güvenlikli psikiyatri hastanesi ve fizik tedavi hastanesi yapılacak. Yapılanları sıralamakta zorlanıyoruz. Canik bir de devlet üniversitesi kazandı. Canik, Samsun Üniversitesi’nin merkezi olarak anılacak. Cumhurbaşkanımız müjdeyi verdi. eski statlar şehir parkı olacak. İnşallah nefes alınan yerler ortaya çıkacak” dedi.

GÜÇLÜ BAŞKAN, GÜÇLÜ PARLAMENTO

Cumhurbaşkanlığı seçimine de işaret eden Bakan Demircan, “24 Haziran’da önemli bir seçim var. Bu seçim, milletin egemen olduğu, gelişmenin önünün açılacağı bir seçim. Aslında kararı daha önce verdik, Türkiye bu parlamenter sistem sıkıntısından kurtulsun dedik. Şimdi güçlü başkanı ve güçlü parlamentoyu seçeceğiz. Coğrafyamız tarihin önemli bir döneminden geçiyor. 100 yıl önce bu coğrafyayı parçalamak isteyenler bugün haritaları yeniden çizmek istiyorlar. Buna imkan vermemek lazım. Onların girdiği yerde zulüm olur, kan olur, gözyaşı olur. Tıpkı Suriye’de, Filistin’de olduğu gibi” diye konuştu.

MİLLET TUZAĞI BOZACAK

“Dünya 5’ten büyüktür” sözüyle harekete geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman mazlumların yanında olduğunu da belirten Bakan Demircan, “Bunun için Türkiye’nin daha da güçlenmesi lazım. Güçlenmenin yolu istikrardan geçiyor. Türkiye güçlenmesin diye 40 yıl bizi içeriden terörle meşgul ettiler. Ancak Türkiye artık çok daha güçlü. Terörle Türkiye’yi durduramayanlar şimdi Türkiye’nin önüne döviz üzerinden tuzak hazırlamaya çalışıyorlar. İnşallah milletimiz 24 Haziran’da bu tuzağı da kıracaktır” şeklinde konuştu.

TERAVİH SOHBETLERİNDE BULUŞTULAR

Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederken, Canik’te 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güçlü destek çıkacağına inandığını söyledi. Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan iftar sonrasında ise Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde bulunan bir çay ocağında vatandaşlarla teravih sohbetlerinde buluştu. Başkan Osman Genç’in ev sahipliğinde Vali Osman Kaymak, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler ile birlikte teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Demircan, mahalle halkıyla sohbet etti, sorularını yanıtladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber