Demir: Reis’e Samsun’da jest yapalım

Demir: Reis’e Samsun’da jest yapalım

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, “ 31 Mart’ta en fazla oyu alarak Samsun’dan Cumhurbaşkanımıza jest yapalım” dedi.

Kavak’ta AK Parti ilçe binasında yapılan istişare toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, “ 31 Mart yerel seçimlerinde partimize en yüksek oyu kazandırarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a jest yapıp Türkiye’nin dikkatini Samsun’a çekelim” diye konuştu.

Programda konuşan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, görevde bulunduğu süreç içinde ilçeye birçok önemli projeyi kazandırarak hayata geçirdiğini söyledi. Her zaman halkın içinde halkla birlikte olduklarını ve çalışmalarıyla Kavak’ta AK Parti’nin oyunu sürekli artırdıklarını anlatan Sarıcaoğlu,” 2014 yılında yüzde 48 oy oranı ile belediye seçimlerini kazanarak AK Parti Bayrağını Kavak’ta diktik sonrasında yapılan her seçimde de de oyumuzu sürekli artırarak yüzde 74’e ulaştırdık. Şimdi bu seçimlerde de rekor kırarak partimize en fazla oyu kazandıracağız” dedi. AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman’da yine ilk gün heyecanı ile sahalarda olduklarını belirterek “ Yine çok çalışarak, gece gündüz koşarak en iyi oyu alacağımıza inancımız tamdır” diye konuştu.

SORUNSUZ BİR SAMSUN OLACAK

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için start verdiklerini belirterek “ Artık durmak yok. İlçe başkan adaylarımızda belirlendikten sonra planlamamızı yaparak tüm hızımızla sahalarda olacağız. 31 Mart’ yerel seçimlerinde partimize Samsun’da en fazla oyu alarak tüm Türkiye’nin dikkatini buraya çekelim. Samsun’da AK Parti’nin alacağı en yüksek oy Cumhurbaşkanımızdan şehrimize yatırımlar için alacağımız kaynak miktarını da etkileyecek en yüksek parayı almamıza neden olacaktır. Onun için bu fırsatı iyi değerlendirelim” dedi.

Samsun’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilmesinden büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu belirten Mustafa Demir, hakka, halka ve vatana hizmet noktasında hiç bir tereddütte bulunmadan her göreve hazır olduklarını söyledi. Gelecek 5 yıl içinde dev projeleri hayata geçireceklerini anlatan Demir, ayrıca kırsal alanda da bu beş yıllık zaman dilimi içinde tüm altyapı sorunlarını ortadan kaldıracaklarını ve bu hizmetler içinde 5 milyar liralık bir yatırım öngördüklerini ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi olarak hiç bir ayrım yapmadan kent için büyük bir kucaklaşma içinde çalışacağını söyleyen Mustafa Demir, Samsun’a en iyisini yapmanın büyük bir borçları olduğunu söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber