Demir: Benim dönemimde yolsuzluk olmayacak!

Demir: Benim dönemimde yolsuzluk olmayacak!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Bafra’da net mesajlar verdi; “Yolsuzluk gibi şeyler olmayacak. Olup da iletmeyene hakkımı helal etmem.”dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, “31 Mart yerel seçimler bilesiniz tüm Türkiye’de yerel kalkınmanın başlangıcı olacak. Belediyeciliğin çok büyük bir konsepti ile vatandaşlarımız tanışacak. Açıklanan adaylara bakarsanız bu profile uygun adaylar belirleniyor. Artık belediyecilik alt yapı yapan değil, şehrin her türlü kalkınmasına olanak sağlayacak bir belediyecilik olacak” dedi.

30 YILDA YAPILMAYAN 5 YILDA YAPILACAK!

“Alt yapı yol gibi dertlerimiz olmayacak” diyen Mustafa Demir, şöyle konuştu; “Öyle olacak ki; Bafra’nın tüm mahallelerinin köylerimizde dahil talep edilecek bir eksikliğimiz kalmayacak. Şimdi bunu duyunca diyecekler 30 yıldır bitmeyen işler nasıl 5 yılda bitecek. Seçimden sonra görürüz nasıl bittiğini. Biz bir önceki çalışmalarımızda da bir süreyi dahi israf etmedik.

HESAPLAR PLANLAR YAPMIŞLARDI

Bazen duyuyorum ‘Ya bu Mustafa Bey Samsun’a bir şey yapmadı diyenler’ oluyor. Sosyal medyada da görüyorum. Onlar bizim ilk dönemimizde çok daha fazlaydı. Ama biz bunlarla mücadele ettik. Bunlar ne hesaplara ne planlara girmişlerdi. Ama benim adaylığım söz konusu olunca büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Bize bir daha bu işler düşmez diye paniklediler.

HAKKIMI HELAL ETMEM

Bunu geçtiğimiz dönemlerde de duydum. Hükümet Bafra’ya ne yaptı dediler. O dönem bin kişilik bir toplantı yaptık. Ne istiyorsunuz diye sorduk. O gün kimse konuşamadı ve sadece fabrika istediklerini söyledi. Bakın hükümet nereye fabrika yapmış bugüne kadar. Bunları söyleyenle çok fazla tartışmaya girilmez. Eksik ne kardeşim onu söyleyin. Bizi hizmet etmek için aday gösterdiler. Hizmet de millet için yapılır. Yolsuzluk gibi şeyler olmayacak. Olup da iletmeyene hakkımı helal etmem.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber