Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Taşerona Kadro Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-İş heyeti ile taşeron işçilerinin kadroya geçirilmesi ve tekstil sektöründeki işçi çıkarmaları konusunu görüştü. Erdoğan, taşeron işçilerinin kadroya geçirilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Taşerona Kadro Açıklaması!

Hürriyet gazetesinden Erdinç Çelikkan imzalı habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-İş heyeti ile bir araya geldi. Yapılan görüşmelerde taşeron işçilerine kadro verilmesi konusu ve tekstil sektöründeki işçi çıkarmaları görüşüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, her iki konuda da olumlu beyanatlarda bulundu.

Taşerona kadro süreci konusunda olumlu bir haber de Hürriyet gazetesi aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk-İş heyeti kapsamında Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ile Pevrul Kavlak, Ramazan Ağar, Nazmi Irgat ve Eyüp Alemdar’ı kabul etti. Erdoğan, yapılan görüşmelerde gündeme gelen tekstil işçilerinin işten çıkarılması ve taşeron işçilerine kadro verilmesi konusunda olumlu açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL İŞ HAYATI SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

Tekstil işçilerinin mevcut durumundan haberdar olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Ekonomi Bakanlığı’nın konu hakkında çalışmalarının son aşamaya geldiğini ifade etti. İş hayatı ile ilgili yaşanan güncel sorunlarla alakalı çalışmaların devam ettiğini ifade eden Erdoğan, kısa zamanda sorunu çözüme kavuşturulacağının müjdesini verdi.

Taşerona Kadro 2017 Yılında Tamam

Türk-İş heyeti kadroya geçirilmek için bekleyen 720 bin taşeron işçi konusunu da gündeme getirdi. Heyet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan taşeron işçilerinin kadroya geçirilmesi konusunda destek beklediklerimi ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, sosyal tarafların görüşleri doğrultusunda sorunlu alanların giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı tarafından verilen müjde ile 720 bin taşeron işçisinin 2017 yılında kadroya alınması ümidi arttı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.