Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kısıtlama Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kısıtlama Açıklaması!
17.11.2020
A+
A-

Erdoğan, hafta sonları saat 10.00 ile 20.00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını açıkladı.

Kabine toplantısını  ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarda bulundu.

EĞİTİM ÖĞRETİM ONLİNE OLACAK

“Hafta sonları saat 10.00 ile 20.00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Ara tatilde olan okullardaki eğitim öğretim yıl sonuna kadar online sürdürülecek, 65 yaş üstü için uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması çalışanlar hariç olmak üzere 20 yaş altına da uygulanacak. AVM, Market, Berber ve Kuaförler gibi işletmelerin çalışma süreleri saat 10.00 ile 20.00 ile sınırlanacak. Restoran ve cafelerde sadece paket servis uygulamasına geçilecek. Kıraathanelerin faaliyetlerine bir süre ara verilecek. Tüm spor müsabakaları seyircisiz oynanacak. Halı sahaların faaliyetlerine ara verilecek. Şehirlerimizin ana cadde ve meydanlarındaki sigara içme yasağı sürecek.

İl Hıfzıssıhha Kurulları bu sınırlarmayı genişletebilecek. Kamu ve özel sektördeki esnek çalışma sürelerine uygulamasına hassasiyet gösterilecek. Tüm bu hususlarla ilgili ayrıntılar İçişleri Bakanlığımızın genelgesinde yer alacak. Hep birlikte fedakarlık yaparak bu salgın müsibetinden gelerek, sağlıklı ve huzurlu şekilde geleceğe bakacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber