Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez” çıkışı

17.04.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez” çıkışı

Uzun süre sonra Ak Parti Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclis’nde (TBMM) konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına “Grup toplantımızın, ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan diliyorum. Bereket, rahmet, mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerif’i ve bayramı milletçe hep birlikte huzur içinde idrak ettik. Sözlerime başlarken milletimin, İslam aleminin ve tüm insanlığın geride bıraktığımız Ramazan Bayramı’nı bir kez daha tebrik ediyorum” sözleriyle başladı.

18 devlet başkanına bayram tebriği

Ramazan Bayramında 18 ayır devlet başkanıyla tebrik için telfonda görüştüğünü söyleyen Erdoğan, ” Gazze başta olmak üzere gündemimizdeki meseleleri ele aldık. Rabbimden millet olarak hepimizi hayırla, sağlıkla huzurla, esenlikle daha nice bayramlara ulaştırmasını niyaz ediyorum.” dedi.

“Sandık sınavından başarıyla çıktık”

Geride kalan seçim dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, “Ülkemiz aleyhine yürütülen onca kampanyaya rağmen demokrasimizin bir sandık sınavından başarıyla çıkmasını sağladık. 85 milyon olarak birlikte var olduğumuzu, hep birlikte Türkiye olduğumuzu tüm dünyaya yeniden gösterdik.” dedi.

“Seçimlere hazırlanacağız”

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) 31 Mart’ta gerçekleşen  Mahalli İdareler seçimleri sonucu  ilçe ve 4 belde olmak üzere 7 yerde seçimlerin yenilenmesine karar verdiğini belirten Erdoğan, “İnşallah bu yerleşim yerlerinden vatandaşlarımız 2 Haziran Pazar günü bir kez daha sandık başına gidecek, tercihlerini yapacaklardır. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak şimdiden bu seçimlere hazırlanacağız” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber