Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Samsun’da Sevgi Seli

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Samsun’da Sevgi Seli
04.03.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Samsun’da 100 bini aşkın vatandaş bağrına bastı.

Samsun Cumhuriyet Meydanı 3 Mart 2019 Pazar günü yine tarihi günlerinden birini yaşadı. 31 Mart 2019 yerel seçimlerine yönelik siyasi çalışmaları kapsamında Samsun’a gelen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda 100 bini aşkın Samsunlu’ya seslendi. Çok renkli görüntülere sahne olan mitingde; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Nereden Nereye’ müziğine eşlik etmesi damga vurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının başında ve sonunda, çalan müziğe uzun süre eşlik etti.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Mart 2019 Samsun Mitingi tarihe geçti. Kurumsal sloganların ağırlıklı olduğu görsellerle çepeçevre süslenen Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda Samsunlu gönüldaşları ile buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine ““Öfkesi düşmana seldir Samsun’un. Cahiller ne yana giderse gitsin, Yolu gidilecek yoldur Samsun’un” satırlarını okuyarak başladı.

Samsun’a yapılan dev yatırımları tek tek açıklayan ve gelecek dönem gerçekleştirilecek projelerle ilgili müjdeler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonunda mitinge katılan vatandaşlara kenevir torbasının içinde çay ikram etti.

Mitingle ilgili genel bir değerlendirme yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Avukat Ersan Aksu ise tarihi bir güne tanıklık eden Samsun’un, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a her zaman olduğu gibi yine sahip çıktığını belirterek, şu açıklamayı yaptı:

“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tüm gönlüyle kucaklayan kadirşinas hemşehrilerime en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Böylesine soğuk bir Pazar gününde; evine, ailesine ayırması gereken vakti, hepimizin gözbebeği liderimizin Samsun Mitingi’ne ayıran vefakar Samsunlu hemşehrilerimin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 100 bini aşkın bir katılımla CUmhurbaşkanımıza yaptığımız ev sahipliğine eşlik eden ve bizleri onurlandıran tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Bunun yanı sıra alana gelmek isteyen ancak çeşitli sebeplerle davetimize icabet edemeyen ancak gönlü her zaman bizimle olan dava arkadaşlarımıza da selamlarımı iletiyor, onları da en kalbi duygularla kucaklıyorum. Yine, miting çalışmalarımızın her aşamasında emeği bulunan tüm teşkilat mensubu kardeşlerime de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle 31 Mart 2019 seçimlerinde tercihini Cumhur İttifakı’ndan yana kullanacak olan Samsun’u ayakta alkışlıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber