Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yurt Dışından Başarı Ödülleri Alan Firmaları Tebrik Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yurt Dışından Başarı Ödülleri Alan Firmaları Tebrik Etti
22.08.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yurt Dışından Başarı Ödülleri Alan Firmaları Tebrik Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında başarı elde eden firmaların ödüllerini takdim etmek üzere düzenlenen törende konuştu.

Erdoğan, “Sizleri en kalbi duygularımla muhabbetle selamlıyorum. Yurt dışı başarı ödüllerini alan firmalarımızı ve temsilcilerini tebrik ediyorum. Dünyanın en büyük 250 uluslararası listesinin 2022 yılı sonuçları belli oldu. Bugün ülkemizden 42 firmanın girdiği bu listede yer alan firmalarımıza ödüllerini vereceğiz” dedi.

Erdoğan, müteahhit ve müşavirlik firmalarının dünya çapında yüksek başarı elde ettiği bir dönemde olduğunu vurgulayarak, “Küresel krizlerin gelişmiş ülkeler dahil tüm dünyayı kasıp kavurduğu bir dönemde müteahhitlik ve müşavirlik firmalarımızın böylesine yüksek rakamlarla listede yer alması büyük bir başarıdır” diye konuştu. Ayrıca, Türkiye’nin alt yapı hamlesi sayesinde müteahhitlerin küresel rekabette öne çıktığını belirtti.

Erdoğan, müteahhit sektörünün daha büyük nitelikli projelere yönelmesini ve ülkeyi sektörün zirvesine çıkarmasını beklediğini ifade etti. Ayrıca, savunma sanayisinde olduğu gibi müteahhit sektöründe de büyümeyi hedeflediğini belirterek, “Kendini bu alanda ispatlayan pek çok firmamızın başarılı yatırımlara imza attıklarını biliyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber