Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu oyuna gelmeyin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu oyuna gelmeyin!
27.09.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “AK Parti Kadın Kolları Kuruluştan Bugüne MKYK ve İl Başkanları ile Toplantı” programında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altındağ Kültür Sarayı’nda “Kadın Kolları Kuruluşundan Bugüne MYK ve İl Başkanları ile Toplantı” programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

“GELMEYİN BU OYUNA”

Yürüttüğümüz her mücadelede kadınlarımızı yanımızda görmenin şevki ile daha önemli adımlar attık. Kadını yok saymak insanlığın yarısından vazgeçmek demektir. Geçmişte kimi cehaletten, kimi dış etkilerden kaynaklanan sebeplerle kadınlarımızın sıkıntılar çektiği elbette bir gerçektir.

Sadece başörtüleri sebebiyle polis copları altında Üniversite kapılarında kızlarımızın analarıyla birlikte inletildiği durumları herhalde yok sayamayız. Artık bu ülkenin hiçbir kurumunda başörtü sebebiyle kadınlarımıza, kızlarımıza zulmedilemez, o dönem bitti. Bunu biz başardık.
CHP, birkaç başörtülüyü buluyor, yakasına rozet takıyor… O kardeşlerime sesleniyorum, gelmeyin bu oyuna. Bu oyuna gelişiniz bu ülkede bu işi hakkıyla yapanlara da saygısızlık olur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber