Cumhur İttifakı’nın Samsun İl Başkanları bir arada

Cumhur İttifakı’nın Samsun İl Başkanları bir arada
14.02.2020
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdi.

Cumhur İttifakı’nın Samsun İl Başkanları; AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın Samsun’un sorunları ile ilgili istişarelerde bulunduğu görüşmede AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Mehmet Köse, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, MHP İlkadım İlçe Başkanı Özcan Kınalı ve il yöneticileri de yer aldı. AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, yaptığı açıklamada, “Cumhur İttifakı Samsun İl Başkanları olarak her zaman birlik beraberlik içerisinde Samsun için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bugün de bir araya gelerek şehrimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Belediye meclis gruplarımızda sürdürdüğümüz uyumlu çalışmaların yanı sıra Samsun’umuzun sorunları hakkında da görüş alışverişinde bulunduk. Hem Samsun’da hem de ülkemizde Cumhur İttifakının tarihi görev ve sorumluluklarının daima farkındayız ve omuzlarımızda hissediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.