Çiğdem Karaaslan’dan Kadir Gecesi mesajı

Çiğdem Karaaslan’dan Kadir Gecesi mesajı
15.05.2020
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Kadir Gecesi” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Gönüllerimizi ihya eden, sabır ayı mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlamaya hazırlandığımız bu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne bir kez daha erişmenin sevinç ve huzurunu yaşıyoruz.

Rahmeti ve bağışlaması bol olan Rabb’imizin ihsan ettiği sonsuz nimetlerin şükrünü eda edebilmek için bu faziletli geceyi mana ve mahiyetine uygun şekilde idrak etmeli, yaşantımızı gözden geçirmeliyiz. Manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir fırsat sunan Kadir Gecesi’nin kıymetini bilmeli, feyz ve bereketinden olabildiğince istifade etmeliyiz.

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüsle mücadele ettiğimiz bu dönemde ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşarak, büyüklerimizin gönlünü alarak, milletçe dayanışma ve yardımlaşma duygumuzu daha da güçlendiriyoruz. Rabb’imizden niyazımız; bizlere yaşama sevinci ve zorluklar karşısında dayanma gücü vermesi, sağlıklı günlere bir an önce eriştirmesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, insanlığa rehber olan Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı esenlik gecesi Leyle-i Kadr’in selametinin İslam’a asırlarca hizmet etmiş aziz milletimizi, mazlum coğrafyaları ve insanlığı çepeçevre kuşatmasını Yüce Mevla’mdan temenni ediyor; huzur içinde Ramazan Bayramı’na ulaşmamıza vesile olmasını diliyorum. Affımızı ve kurtuluşumuzu umduğumuz bu gecede yapılan dua ve yakarışların katında makbul olmasını diliyor, bu mübarek gece vesilesiyle, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Yüce Mevla’mdan rahmet niyaz ediyorum.” denildi

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.