CHP’li Karaca Samsun’da Ev Kadınları ile Buluştu

CHP’li Karaca Samsun’da Ev Kadınları ile Buluştu
01.12.2022
A+
A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Samsun’da ev kadınları ile buluştu dertlerini dinledi.

 

Bir dizi programa katılmak üzere Samsun’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı MYK Samsun sorumlusu Gülizar Biçer Karaca Samsun İl Başkanlığında düzenlenen “seçim ve sandık güvenliği” konulu ilçe başkanları toplantısının ardından Samsun İl Başkanlığı’nın başlatmış olduğu 80 günde 200.000 hane çalışmaları kapsamında Zeytinlik ve Kökçüoğlu mahallelerinde ev kadınları ile buluştu ve dertleşti. 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı MYK Samsun sorumlusu Gülizar Biçer Karaca ziyaretten sonra yapmış olduğu açıklamada; evin yükünü, eşinin çocuklarının derdini ve çilesini çeken kadınlarımızla bugün bir araya geldik. Kadınlarımız gerçekten zor durumda. Çarşı pazar ateş pahası buzdolaplarını dolduramıyorlar. Çocuklarına harçlık veremiyorlar. Tencerelerde her gün aş değil dert kaynar durumda. Kardeşlerimize bir söyledik bin ah işittik ve biz bugün evlerimizde kadınlarımıza iktidara geldiğimizde yoksulluğu nasıl ortadan kaldıracağımıza dair ev kadınlarımızı yokluk ve çaresizlikten kurtaracak Aile Destekleri Sigortamızı anlatmaya geldik. Bu kapsamda söz veriyoruz hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, her evde kadınımızın hesabına en az bir asgari ücret tutarında para yatırılacak, engellisi düşkünü var ise ona ayrıca yardımcı olunacak, hiçbir kadınımız kömür gıda yardımlarıyla reklam, afişe edilmeyecek. Bütün evlerimizde huzur hâkim bulacak. Az kaldı 6 ay sonra bütün kadınlarımız rahat bir nefes alacak. 

 

Ben Samsun örgütümüzün saha çalışma projesine destek vermeye, il örgütümüzle birlikte kadınlarımızın halini hatırını sormaya geldim. Bir kardeşleri bir ablaları olarak Ankara’da ve Samsun’da her zaman yanlarında olacağımı, olacağımızı ifade etmeye geldim. 

 

Bu başarılı çalışmalarından ötürü Samsun İl Örgütümüze teşekkür ediyor, halkın iktidarına hep beraber yürüyeceğimizi Samsunlulara ilan ediyorum. Dedi.

 

Yapılan ziyaretlere PM Üyesi Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Filiz Öztopal, İnci Çakmak Çolakoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu ve İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Ceylan katılım sağladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber