CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel: CHP’ye Yoğun Üye Katılımı Var

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel: CHP’ye Yoğun Üye Katılımı Var
03.01.2022
A+
A-

CHP Samsun İl Başkanlığı, 17 ilçede yeni üye çalışmalarına hız verdi. Partililer, mahalle ve köy demeden ev ziyaretleride yaparak partiye yeni üyeler yapıyor.

TÜRKEL TEŞEKKÜR ETTİ

“Partimize yoğun bir katılım var. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum “diyen CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, “Bu çalışma ile üyelerimizin sistemimizde kayıtlı olan bilgilerini güncellerken, arkadaşlarımız üyelerimizi birebir evlerinde ziyaret ediyor, hallerini hatırlarını soruyor özellikle ülkemizin içinde bulunduğu bu ekonomik buhranla ilgili fikir alışverişinde bulunuyor ve saha çalışmaları ile ilgili üyelerimizden katkı, destek taleplerimizi iletiyorlar “ifadelerini kullandı.

HALKIN İKTİDARINI BİRLİKTE KURACAĞIZ

Çalışmaya Atakum ilçesinden başlanıldığını ve diğer ilçelerde devam ettiği bilgisini veren CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, şunları kaydetti; “Söz konusu çalışmaya öncelikli olarak Atakum ilçemizden başladık.  Mükemmel etkileşimlerle ve net bir azimle tüm üyelerimiz katkı vermek için hazır olduklarını bildirdiler. İnşallah, 17 ilçemizde üye kayıtlarımız devam ederken  yine üye  güncellemelerimiz sürecek. Başta üyelerimizin  katkıları ve Samsunlu hemşehrilerimizin teveccühü ile halkın iktidarını hep birlikte kuracağız. “CHP Samsun İl Başkanlığı, 17 ilçede yeni üye çalışmalarına hız verdi dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber