CHP Mamak’a Kadın Başkan; Cansu Cömert’in adı önde

CHP Mamak’a Kadın Başkan; Cansu Cömert’in adı önde
19.07.2024
5
A+
A-

CHP Mamak’a Kadın Başkan

CHP Mamak’ta Kadın Gücü

Cumhuriyet Halk Partisi Mamak İlçe Başkanlığı seçimleri için son saatlere girildi. Cumhuriyet Halk Partisi Mamak İlçe Örgütü’nün feshedilmesinden sonra 45 gün sonra kongreye gidilme kararı alınarak, geçici bir yönetim oluşturulmuştu. İki aday ile seçime gidilen Cumhuriyet Halk Partisi Mamak İlçe Başkanlığı seçimlerinde favori isim olarak Cansu Cömert’in adı önde gidiyor.

Değişimi Mamak’ta Büyüteceğiz

Geçtiğimiz günlerde CHP Mamak İlçe Başkanlığı önünde adaylığını ilan eden Cömert, gençlerin Cumhuriyet Halk Partisi içinde karar mekanizmalarında olmaları gerektiğinin altını çizerek, 25 yıl sonra kazanılan Mamak Belediyesi’nde, belediye ile ilçe örgütü uyumunu sağlayacaklarını sözlerine ekledi. Genel seçimlerde de yerel seçimlerde elde edilen başarının katlanarak artacağını kaydeden Cömert, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in liderliğinde değişimi Mamak’ta büyüteceklerini de sözlerine ekledi. Cömert şöyle konuştu:

“32 yaşında genç bir mühendis, Mamak’ın evladı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak, ilçe başkanlığına, bu onurlu makama aday olduğumu büyük bir gurur ve heyecanla ilan ediyorum.

Toplumsal cinsiyet kurallarının dayattığı algıları yıkmak, kadınların da bu partide var olduğunu, söyleyecek sözleri olduğunu göstermek için,

Gençlerin bu partide karar mekanizmalarında olmaları gerektiğini düşündüğüm için,

İşçinin ve emekçinin sesi olmak, insanca bir yaşam mücadelesini büyütmek için,

Partimizin kimsesizlerin kimsesi olduğunu herkese göstermek için,

Mamak’ta 25 yıl sonra yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı önümüzdeki ilk seçimde daha da yukarı yükseltmek için, aday oluyorum.

Altıoklu bayrağımızı Mamak’ta en büyük zaferlerde dalgalandırmak, bölünmeyi değil, birleşmeyi örgütlemek için sizleri de bu mücadeleye davet ediyorum.

Kapılarımızı sonuna kadar halka, Mamak’ın istisnasız tüm kesimlerine açacak, bu amaçla bir üye seferberliği başlatacağız. Belediye ile ilişkilerimizde azami verimlilik ve uyum içinde çalışacağız. Yıllar sonra belediyeyi kazandığımız Mamak’ta örnek bir yerel yönetim ve örgüt deneyimiyle CHP’nin ikinci yüzyılda iktidar yolculuğunu sırtlayan güç olacağız.

Yıkıcı bir rekabetten uzak duracak uyum içinde bir iktidar mücadelesi vereceğiz.

Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in liderliğinde değişimi Mamak’ta büyüteceğiz!

Yaşasın Mamaklılar, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi !

Yolumuz açık olsun.

Bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize yürekten teşekkür ediyorum.

Dostlukla ve sağlıkla kalın.

Cansu Cömert Kimdir?

1992 Ankara doğumlu olan Cansu Cömert, Çevre Mühendisidir. Çevre Mühendisleri Odası’nda Teknik Sorumlu olarak görev almakla birlikte, Sürekli Eğitim Merkezi Birim Sorumlusu olarak; Oda bünyesinde verilen tüm eğitimlerin iş ve işlemlerinin yürütülmesinden sorumlu olarak görev aldı. Aynı zamanda ISO 9001 Kalite Yönetim Sorumlusu ve İç Denetçi olarak görev alan Cömert, Çevre Mühendisleri Odası’nda Kalite Yönetim Sistemi’nin kurulmasına katkıda bulundu.

İyi derecede İngilizce bilen Cömert, Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde Çevre Mühendisliği ve Kastamonu Üniversitesi’nde İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi aldı.

story beyaz liste

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber