CHP Kadın Kollarından Eren Erdem’e jest

CHP Kadın Kollarından Eren Erdem’e jest
26.05.2018
277
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Elif Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem’in kardeşi Erdeniz Erdem’in yemin törenine katıldı.

Samsun’da askerliğini yapan Erdeniz Erdem’in yemin törenine katılan Çakır, “İstanbul Milletvekilimiz Sayın Eren Erdem’in kardeşi Samsun’da askerlik görevini yapıyor. Hükümete yakın bir çok siyasinin çocukları kaçacak delik ararken, hassas bir süreçten geçtiğimiz böylesi bir dönemde askerlik görevi için postal giyen bu kardeşimizi kutluyorum. Eren Erdem, bizim çok sevdiğimiz bir Milletvekili. Erdeniz, genç bir kardeşimiz. Askerlik görevi için aramızda. Artık o bizim hemşerimiz. Bugün yemin töreni vardı. Onu yalnız bırakmak istemedik. Kadın kollarımızla birlikte onun yanında olduk. Kendisine hayırlı tezkereler diliyoruz. Vatan borcudur. Her Türk genci bu borcu ödemekle mükellef. Sahte raporlar peşinde koşmadan, kaytarmadan bu görevi yerine getirenlere ne mutlu. “ dedi.
Seçim çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Elif Çakır, “Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacağız. Bu, nihai hedefimiz. Bu mutlaka gerçekleşecek. Buna yürekten inanıyoruz. Muharrem İnce, halkın Cumhurbaşkanı olacak. Tüm yurttaşlarımızı kucaklayacak. Bu ülkede hangi inanç kimliğinden insan varsa, hangi etnik kimlikten insan varsa, hepsinin Cumhurbaşkanı olacak. Projeniz var mı diye soruyorlar. Projemiz, huzuru yeniden tesis etmek. Az iş midir? Şu memleketin haline bakın. Herkes birbiriyle kavgalı. Neden böyle olduğumuz çok açık. Bunları bir tarafa bırakmak zorundayız. Buna mecburuz. Çünkü toplumsal direncimiz artık azalıyor. Dolar, dur durak bilmiyor. Merkez Bankası, bağımsız faaliyet gösteremiyor. Bunun acı faturası milletin sırtında. Şimdi önümüzde bir fırsat var. Bu büyük fırsat, ülkeye yeniden huzur ve barışı getirme fırsatıdır. Ekonomi yerle yeksan. Bundan mutlu olan var mı? Sanki kriz yokmuş gibi davranıyorlar. Bal gibi krizi yaşıyoruz. Ama tüm bunlar aşılamaz sorunlar değildir. Hepsini el birliğiyle aşarız. Yeter ki isteyelim. 24 Haziran’ın önemi buradadır. Az zaman kaldı. Muharrem İnce, milletin desteğiyle Cumhurbaşkanı olacak, tüm bu sorunlar ortadan kalkacak.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber