CHP İl Örgütü Hayır Çarşılarının 3. sünü Terme’de büyük bir coşku ile açtı

CHP İl Örgütü Hayır Çarşılarının 3. sünü Terme’de büyük bir coşku ile açtı
19.06.2020
A+
A-

Açılışa CHP İl Başkanı Sayın Fatih Türkel, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Samsun Milletvekili Sayın Neslihan Hancıoğlu, Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,  İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu, AKP Terme İlçe Başkanı İbrahim AR, Saadet Partisi Terme İlçe Başkanı Serdar Kömpe ve Terme Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, CHP Terme Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşların katılımı ile açıldı.

CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz açılışta yaptığı konuşmada;

Termeli hemşerilerimizle kucaklaşma projelerimiz kapsamında hayır çarşımızı siz kıymetli dostlarımızın desteği ile açmış bulunuyoruz. Bizlere destek veren başta CHP İl Başkanımız Sayın Fatih Türkel’e, Milletvekilimiz Sayın Neslihan Hancıoğlu’na, İl Örgütümüze, buralarda Termeli dostlarımıza hemşerilerimize dokunmamıza vesile olan bağışçılarımıza şükranlarımızı sunuyor, her zaman Terme’nin ve Termelilerin yanında olduğumuzu belirterek hayır çarşımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. dedi

Hayır Çarşısının açılışında söz alan CHP İl Başkanı Sayın Fatih Türkel;

Biz CHP Samsun ailesi olarak Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde vatandaşımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Başta İl Örgütü olmak üzere 17 ilçe örgütümüzle birlikte yaşanan bu Pandemi sürecinde adeta seferberlik ilan ettik. Birlik beraberlik ve dayanışma hukukunun 17 ilçemizde çoban ateşleri gibi yakmaya devam ediyoruz.

Bugün burada iktidar partisi temsilcileri ve muhalefet partisi temsilcileri ile yapılan iyi şeylerde, iyilikte buluşmanın güzel bir örneğini Terme de sergilemiş bulunmaktayız. Bu güzel tablonun Samsun’a ve Ülkemize örnek olmasını diliyor herkesin dostça, kardeşçe, eşitlik ve mutluluk içerisinde bir Ülkede yaşaması temennisiyle hayır çarşımızın ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber