CHP Havza İlçe Başkanı Halil Alkan istifa etti

CHP Havza İlçe Başkanı Halil Alkan istifa etti
13.10.2022
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Havza İlçe Başkanı Halil Alkan’ın İstifasıyla İlgili Havza İlçe Başkanı Halil Alkan’ın ve İl Başkanı Fatih Türkel’in ortak basın açıklamasını Basına ve Kamuoyuna Saygıyla Sunarız.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Havza İlçe Başkanı Halil Alkan yapmış olduğu açıklamada;

 

14 Ocak 2020 tarihinde seçildiğim Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevimde; özellikle sağlık sorunlarım ve iş yoğunluğum sebebiyle istifa ediyorum.

Görev yaptığım süre içerisinde başta Yönetim Kurulum, değerli Milletvekillerim, çok değerli üyelerim, Genel Merkezimizin kıymetli temsilcileri ve Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na en kalbi saygı ve minnetlerimi iletirim. Görev yaptığım süre içinde, elimden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde bulunduğumu herkesin bilmesini isterim.

Bundan sonraki süreçte yine Cumhuriyet Halk Partisinin yılmaz savunucusu, Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’nun sonuna kadar destekçisi ve Yönetim Kurulumuz ile yeni göreve gelecek olan İlçe Başkanının emrinde olduğumu açıkça söylüyorum.

Bu duygularla; Sayın Genel Başkanıma, Sayın Milletvekillerime, Sayın İl Başkanıma, İl Yönetim Kuruluna, çok değerli  diğer İlçelerin İlçe Başkanlarına, beraber çalıştığım Yönetim Kurulu Üyelerine, çok değerli Cumhuriyet Halk Partisi Havza üyelerine, İlçemiz için beraber çalıştığım; Sn. Havza Kaymakamı, Sn. Belediye Başkanı, diğer Siyasi Partilerin temsilcilerine, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ile, bütün Muhtarlarımıza , CHP nin çok değerli üyeleri yol arkadaşlarıma sonsuz saygılarımı sunuyorum. dedi

 

Havza İlçe Başkanı Halil Alkan’ın yapmış olduğu açıklama sonrasında CHP İl Başkanı Fatih Türkel yapmış olduğu açıklamada;

 

Sayın İlçe Başkanımızın ve Yönetim Kurulunun partimize ve Havza ilçemize çok büyük katkıları var çok emekler verdiler. Halil Başkanım bizim yoldaşımızdır kardeşimizdir bugün ilçe başkanlığımızı bırakmış olsa da omuz omuza sırt sırta halkın iktidarına birlikte yürümeye devam edeceğiz dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber