CHP Atakum’da Serhat Türkel coşkusu

CHP Atakum’da Serhat Türkel coşkusu
03.11.2019
A+
A-

CHP Atakum İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Serhat Türkel, gençlerin ve kadınların siyasette etkin rol alacağı güçlü bir örgütü inşa edeceklerini ifade ederek, “Cumhuriyet ve demokrasi güneşi Atakum’da bir daha hiç batmayacak söz veriyorum!” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) ilçe kongre takviminin açıklanmasının ardından, CHP Atakum İlçe Başkanlığı görevi için adaylığını açıklayan yeni isim iş insanı Serhat Türkel oldu. 36 yaşındaki Türkel, uzun yıllar CHP Atakum Gençlik Kolları’nda, CHP Atakum’da aktif ve başarılı çalışmalarını sürdürmesinin ardından önemli hedeflerle ilçe başkanlığı görevi için aday olduğunu açıkladı. Türkel’in CHP Atakum ilçe binasında gerçekleştirdiği adaylık açıklaması, adeta miting havasında coşku dolu oldu. Özellikle genç partililerin yoğun ilgi gösterdiği açıklamaya, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ile eşi Av. Gülay Deveci, CHP İlçe Başkanı Av. Ali İzzet Kavtelek, Atakum eski Belediye Başkanı Metin Burma ve çok sayıda partili katıldı.

serhat turkel1

ATAKUM, ‘CUMHURİYET KALESİ’ OLACAK
Türkel, alkışlar eşliğinde başladığı konuşmasında, “35 yıldır Atakum’da yaşıyorum. Çocukluğum, gençliğim, eğitimim ve ticari yaşantım bu kentte geçti. Bu şehrin caddelerinde öğrendim hayatı, yaşamayı. Hayat kavgam bu sokaklarda başladı. Mücadele etmeyi de yine bu sokaklar öğretti. Bu mücadelemin içerisinde öğretilerimi ve kazanımlarımı 14 yıldır çatısı altında bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde edindim ve edinmeye de devam edeceğim. Tarihi şan, şerefle dolu partimizin ve partimizin yoktan var ettiği şehrimiz Atakum’un yıkılmaz bir ‘Cumhuriyet Kalesi’ haline gelmesi için elimi ve yüreğimi taşın altına koyuyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Atakum İlçe Başkan adaylığımı açıklıyorum. Genç bir arkadaşınız olarak böylesine büyük bir göreve neden adayım? İçe dönük değil, dışa dönük ve güçlü bir örgütü inşa etmek, kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin ve önemli yerlere taşımak, partimizi Atakum’da olduğu gibi Türkiye’de de iktidara getirebilmek için adayım. Saymış olduğum ve daha da sayabileceğim bu ilkeler bizim anayasamızdır. Olmazsa olmaz ilkelerimizdir” diye konuştu.

serhat turkel2

ÖTEKİLEŞTİRME YOK, BİRLEŞTİRME VAR
Hedeflerinin Cumhuriyet Halk Partisi’ni her durumda Atakum’da lider parti konumuna getirmek olduğunu kaydeden Türkel, “Yeni seçilecek olan ilçe yönetimimizin, belediye başkanımız ve meclis üyelerimizle örgütlü, bilimsel ve uyumlu çalışmalar yaparak ilçemize çok daha fazla değerler katacağımıza inanıyorum. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında kaymakamlık, belediye başkanlığı ve milletvekilleri aracılığıyla çözüm oluşturmak, Cumhuriyet Halk Partisi politikalarını ilçe halkımıza anlatmak ve ayrıca halkımızın geri dönüşlerini alıp yetkili mercilere iletmek noktasında en etkili şekilde canla başla çalışacağıma sizlerin önünde söz veriyorum. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ni Atakum’da Atamız’ın işaret ettiği hedef ve doğrultuda başarıya götürmek için örgütümle birlikte bütün mesaimizi halkımıza harcayacak, oluşturacağımız paylaşım ve dayanışma ağı sayesinde elimiz her birinin omuzlarında olacaktır. Biriktirdiğim tecrübe ve deneyimlerim ile dinamik, üretken gelişen ve geliştiren, inovasyon konusunda kendisini geliştirmiş, yönetişim tekniklerine hakim bir yönetim oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hamasi nutuklar atarak vakit geçirmek yerine enerjimizi örgütümüze, Atakum halkının bütün sorunlarına, sıkıntılarına ve bunların yerinde tespitine 24 saat onların içinde bulunarak partili, partisiz her insana dokunarak; ötekileştirerek değil birleştirerek, yok sayarak değil görevlendirerek; elitist değil halkçı anlayışla, üstten bakarak değil yanlarında olarak, sizlerle birlikte, partime, Atakum’a ve dolayısıyla ülkeme hizmet etmeyi birinci vazifesi olarak benimsemiş bir kardeşiniz olarak konuşuyorum; Cumhuriyet ve demokrasi güneşi Atakum’da bir daha hiç batmayacak söz veriyorum!” ifadelerini kullandı.

turkel1

HER ÜYEMİZ İLÇE BAŞKANIDIR
“Cumhuriyet Halk Partisi Atakum ilçe örgütü olarak, bir olalım ve birlikte olalım, tek yürek olalım” diyen Türkel, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Faşizmin elinden kurtardığımız şehrimizin, Karadeniz’de yıkılmaz ‘Cumhuriyet Kalesi’ haline getirmek bizlerin en asli görevidir. ‘Ben Cumhuriyet Halk Partisi Üyesiyim’ diyen herkesin görevidir. Dolayısıyla bizim her bir üyemiz, bu partinin bir yöneticisidir. Bu partinin bir ilçe başkanıdır. Atakum halkının söz ve karar sahibi olduğu bir ilçe yönetimi için benimle birlikte olmanızı ve şahsımı bu adaylık süresince desteklemenizi canı gönülden talep ediyor, aday olan tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.”

SERHAT TÜRKEL KİMDİR?
1983 yılında Almanya’da dünyaya gelen Türkel, 1984 yılında da Samsun’un Atakum ilçesine yerleşti. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Atakum’da tamamladı. Erken yaşta başladığı ticari hayatı nedeniyle Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nü yarıda bırakmak durumunda kaldı. 2008 yılında Cumhuriyet Halk Partisi üyesi oldu. Bu süreçte, Türkiye’de gerçekleşen tüm yerel, genel seçimlerde ve referandum oylamalarında 2008-2015 yılları arasında CHP Atakum Gençlik Kolları’nda, 2015-2019 yılları arasında da CHP Atakum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif görev aldı. Erken başlayan ticari yaşantısına 2015 yılından itibaren turizm sektöründe ve OTEL 1919’un sahibi olarak devam eden Türkel, evli ve iki çocuk babasıdır.

serhat 8

serhat turkel7

serhat turkel6

serhat turkel5

serhat turkel4

serhat turkel3

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber