Cemil Deveci’ye haciz şoku

Cemil Deveci’ye haciz şoku
08.04.2019
A+
A-

31 Mart Yerel Seçimlerinin galibi Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, belediye binasına gelerek eski Başkan İshak Taşçı’dan görevi devraldı. Başkan Cemil Deveci’ye, görevi devralmasından birkaç saat sonra ‘Kamulaştırmadan, el atmadan kaynaklı’ icra takibi tebliğ edildi.

687 BİN 528 TL!
H. A. isimli şahsın 687 bin 528,78 TL bedelli hak ve alacaklarına ilişkin kazandığı dava sonucu Cemil Deveci’ye iletildi. Dava sonucunda, “yerleşik Yargıtay içtihatları gereğince şartlı bağışlar – vergi resim ve harç gelirleri – kamu hizmetinde fiilen kullanılan malları hariç olmak üzere, maaş hesabı hariç olmak üzere’ hariç olmak üzere borç miktarınca haciz konulasına karar verilmiştir” denildi.

Göreve başlamasının üstünden henüz birkaç saat geçmişken önüne gelen icra dosyası ile şok olan Deveci, Atakum Belediyesi’ne icra takibi başlatmış bir şahsın, kamulaştırmadan el atmadan kaynaklı icra takibi dosyası açtırdığını ifade etti. Hukuksal süreç ile alakalı gerekli işlemlerin yapılacağını belirten Başkan Cemil Deveci ‘’ Hizmete başladığımız ilk dakikalarda böyle bir icra takibi ile karşılaşmak üzücü bir durum. Bir enkaz devralacağımızı biliyorduk ancak ilk günden de böyle durumla karşılaşacağımızı tahmin etmemiştik. Gerekli tüm işlemlerin başlatılması için arkadaşlarımız çalışmalara başladılar. “ şeklinde konuştu.

CEMiL DEVECiYE1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.