Cem Uzan Samsun’a özel değer veriyor

Cem Uzan Samsun’a özel değer veriyor
16.12.2019
A+
A-

Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen, Ankara’da Genç Parti Teşkilat Başkanı Mehmet Emin Ayanoğlu ile görüştü. Genel Başkan Cem Uzan’ın Samsun’a özel değer verdiğini belirten Faruk Şen, “Yakın zamanda Türk halkının umudu olarak ülkemize gelecek Başkanımız Uzan’ın, gurur duyacağı bir Samsun ve Karadeniz teşkilatı için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen ve İl Muhasibi Cumhur Güveneş ile birlikte bir dizi görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya gitti. İlk olarak Anıtkabir’e giden İl Başkanı Faruk Şen, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıktı. Başkan Şen, daha sonra Genç Parti Teşkilat Başkanı Mehmet Emin Ayanoğlu, Genç Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Ankara İl Başkanı Enver Bayraktar ile görüştü.

KARADENİZ’İN GÖZBEBEĞİ SAMSUN
Hızlı bir teşkilatlanma süreci geçiren Genç Parti’nin Samsun’daki teşkilatlanması hakkında Mehmet Emin Ayanoğlu’nu bilgilendiren İl Başkanı Şen, yeni dönemdeki yapılanma hakkında fikir istişaresinde bulundu. Hedeflerinin Türkiye genelinde 41 ilde teşkilatlanmayı tamamlamak olduğunu belirten Genç Parti Teşkilat Başkanı Ayanoğlu, “Samsun, Karadeniz’in gözbebeği bir şehrimiz. Faruk başkanımız da burada güzel işler yapıyor. Genç Parti’nin Samsun’dan başlayarak, tüm Karadeniz’e yayılmasına çok önemli katkılar veriyor.” diye konuştu. Ayanoğlu, Ocak ayının ilk haftasında Samsun’u ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.

SAMSUN’A VE KARADENİZ’E ÖZEL DEĞER
Samsun İl Başkanı Faruk Şen, Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’ın Türkiye’ye dönüşü için geri sayımın başladığı günlerde teşkilatlanmayı hızlandırdıklarını dile getirerek, “Başkanımızın, Samsun’a ve Karadeniz’e özel değer verdiğini biliyoruz. Biz de bu minvalde il teşkilatı olarak yüksek sorumluluk bilinciyle çalışıyoruz. Genel Merkez ile sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Şehrimizin tarihi ve merkezi konumu nedeniyle diğer illerimizdeki teşkilatlanmalara da yardımcı oluyoruz. Yakın zamanda Türk halkının umudu olarak ülkemize gelecek Başkanımız Uzan’ın, gurur duyacağı bir Samsun ve Karadeniz teşkilatı için var gücümüzle çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber