Canlı yayında eklem ağrıları konuştu

Canlı yayında eklem ağrıları konuştu
06.05.2020
A+
A-

Büyük Anadolu Hastaneleri doktorları, Obezite, Metabolik ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Volkan Kınaş moderatörlüğünde İnstagram’dan gerçekleştirilen canlı yayının konuğu Ortapedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Erdoğan oldu. Erdoğan, Eklem ağrıları ve spor yaralanmaları üzerinde önemli bilgiler vererek, katılımcıların sorularını yanıtladı.

Büyük Anadolu Hastaneleri tarafından sağlık alanında uzman doktorların katılımıyla instagram üzerinden gerçekleştirilen canlı yayınlar yoğun bir katılım ile devam ediyor.
Moderatörlüğünü Büyük Anadolu Hastaneleri Obezite, Metabolik ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Volkan Kınaş’ın yaptığı canlı yayının  konuğu Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Erdoğan oldu. Erdoğan, Eklem ağrıları ve spor yaralanmaları üzerinde önemli bilgiler vererek, katılımcıların sorularını yanıtladı.

GÖNÜL RAHATLIĞI İLE GELEBİLİRSİNİZ
Koronavirüs (COVID-19) nedeniyle Büyük Anadolu Hastaneleri’nde enfeksiyona karşı gerekli tüm tedbirlerin alındığını gönül rahatlığı ile misafirlerinin gelebileceğini belirten Op. Dr. Volkan Kınaş, belirli periyotlarla gerçekleştirecekleri canlı yayınlarına gösterilen ilgi ve alakadan ötürü takipçilere teşekkür etti. Büyük Anadolu Hastanelerinin belirli periyotlarda İnstagram hesabından alanında uzman doktorların katıldığı canlı yayınlarda herkesin istediği soruları rahatlıkla sorabileceklerini söyledi.
Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Erdoğan, özellikle bu zorlu süreci evde geçirenlerin hareket kısıtlaması yaşayacaklarından eklem ağrısı yada yaptıkları bazı egzersizlerin spor yaralanmalarına sebep olabileceğine dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

MUTLAKA UZMAN HEKİME BAŞVURUN
En yaygın spor yaralanmalarının Burkulma, Diz yaralanmaları, Kas Hasarları, Aşil tendonu yaralanmaları, Kaval kemiği ağrıları, Omuz Kas Yırtıkları, Kırıklar ve Çıkıklar olduğunu, Bununla birlikte bedenin düzdün bir biçimde kullanılmaması, ani ve fazla kilo yükselmesi ve anlık yanlış bir hareket yapılması durumunda ise kaçınılmaz bir son olan eklem ağrıları gibi bu ve bunun gibi sağlık sorunlarını yaşayanların mutlaka bir uzman hekim tarafından tedavisine başlanması gerektiğini söyledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.