Canik’te öğrenciler Çanakkale ruhunu yaşadı

Canik’te öğrenciler Çanakkale ruhunu yaşadı
19.03.2019
A+
A-

Canik Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü nedeniyle öğrencilere o ruhu yaşatmak amacıyla “Çanakkale Geçilmez” Animasyon Film gösterisi düzenlendi. İlçede bulunan okullara yönelik gerçekleştirilen etkinliğe 5 bin öğrenci katıldı.

Canik ilçesindeki ortaokullarda öğrenim görmekte olan öğrencilere Çanakkale ruhunu yaşatmak, hissettirmek ve unutturmamak amacıyla “Canik 1. Çanakkale Geçilmez Animasyon Film Gösterimi” etkinliği düzenlendi. Canik Belediyesi tarafından Türk Savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıldönümü nedeniyle Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe farklı okullardan 5 bin öğrenci katıldı.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Vatan için canlarını çekinmeden feda eden aziz şehitlerin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onurunu yaşadıklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Ekonomik ve coğrafi açıdan dezavantajlı olan ortaokul öğrencilerimiz yönelik olarak Canik Kültür Merkezi Sinema Salonunda ‘Çanakkale Geçilmez’ Animasyon Film gösterimi düzenledik. Canikli çocuklarımıza Çanakkale ruhunu yaşatmayı, hissettirmeyi ve unutturmamayı amaçladı. Oldukça faydalı bir proje olduğuna inanıyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.