Canik Meclisi dualarla açıldı

Canik Meclisi dualarla açıldı
09.04.2019
A+
A-

Canik Belediye Meclisi seçimin ardından ilk toplantısını yaptı. Başkan İbrahim Sandıkçı, dualarla açılan mecliste, birlikte şeffaf yönetim anlayışıyla Canik’te iz bırakacak eserler ortaya koyacaklarını söyledi.

Yerel seçimlerin ardından ilk kez toplanan Canik Belediye Meclisi dualarla açıldı. Başkan İbrahim Sandıkçı’nın başkanlığında gerçekleşen mecliste belediye meclis başkan vekili, divan katipleri, encümen ve ihtisas komisyonu üyelikleri belirlendi. Yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Sandıkçı, meclis üyeleriyle birlikte parti ayrımı yapmadan ortak hareket ederek, Canik’in gelişmesi için çalışacaklarını söyledi.

‘İZ BIRAKACAK ESERLER’

Meclis’te yaptığı konuşmada yerel seçim sonuçlarının Canik’e, Samsun’a ve ülkeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Sandıkçı, “Her birimiz Canik’te yaşayan vatandaşlarımızın verdiği oylarla seçilerek buraya gelmiş bulunuyoruz. Önümüzdeki 5 yıl canla başla ilçemizin daha ileriye gitmesi için çalışacağız. Belediyesi Meclisi üyeleri olarak hangi partiden olursa olsun Canik için hareket edeceğiz. İnşallah 5 yılda ilçemizde iz bırakacak eserler ortaya koyacağımıza inanıyorum” dedi.

‘ORTAK AKIL, ŞEFFAF YÖNETİM’

Daha huzurlu ve daha konforlu bir Canik hedeflediklerini dile getiren Sandıkçı, “Önümüzde yeni bir hizmet dönemi bizi bekliyor. İnşallah, Canik’imize, şehrimize, ülkemize ve insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunuruz. Seçim döneminde gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarımızda nasıl ortak akıl, şeffaf yönetim, istişare içinde bir yönetim sözü verdiysek, bu istikamet üzerine hep birlikte 5 yıl boyunca ilçemize hizmet vereceğiz” diye konuştu.

BAŞKAN VEKİLİ VE KOMİSYONLAR BELİRLENDİ

Toplantının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Sandıkçı’nın konuşmasının ardından Belediye Meclisi Başkan Vekili ve komisyonlar belirlendi. Yeni dönemin ilk meclis toplantısında açık oylama şeklinde yapılan seçimde Muzaffer Emüce Meclis Başkan Vekili seçildi.

Başkan Sandıkçı’dan Vali Kaymak’a ziyaret

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilk ziyaretini Samsun Valisi Osman Kaymak’a gerçekleştirdi. Vali Kaymak’ın tebrik ettiği ve başarı dilediği Başkan Sandıkçı, “İstişare içerinde şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için çalışacağız” dedi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Vali Kaymak, geçtiğimiz yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Sandıkçı’yı tebrik ederken, yeni görevinde başarı diledi. Ortak akla ve kurumlar arası işbirliğine işaret eden Başkan Sandıkçı da, ilçenin her alanda kalkınması için kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.

‘BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ’

Canik’in kalkınması ve gelişmesi için çalışacaklarını ifade eden Başkan Sandıkçı, “Şehrin gelişmesi için kurumların işbirliği yapması çok önemli. Bu noktada şehrimizin menfaatleri için daima iş birliği içinde olacağız. Özellikle yeni projeler ve hedefler konusunda mutlak suretle istişare içerinde Canik’in kalkınması ve gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte de başta Samsun Valiliğimiz olmak üzere, Büyükşehir Belediyemiz, diğer kurum ve kuruluşlarımızla koordinasyon içerisinde hareket edeceğiz” dedi.

‘ARTIK İCRAAT VAKTİ’

“Artık söz bitti, icraat vakti başladı” diyen Sandıkçı, “Milletimiz bizden hizmet bekliyor. Biz de inşallah bu hizmeti en iyi şekilde yerine getireceğiz. Hep birlikte bu güzel şehre hizmet etmek bizim temel misyonumuz, temel görevimiz. Çözüm odaklı, iş bitirici bir anlayışla hizmet edeceğiz. İnşallah önümüzdeki dönemde memleketimiz için iyi işleri hep birlikte yapacağız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Valisi Osman Kaymak da, tebrik ettiği Başkan Sandıkçı’ya yeni görevinde başarı diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber