Canik Belediye Başkanı Osman Genç: Gece Gündüz Çalışıyoruz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç: Gece Gündüz Çalışıyoruz
11.07.2016
A+
A-

Bu haftaki Müdürler toplantısında, yeni bin yılın başında şehirlerin yarıştığına ve ülkeleri daha ileri şehirlerin götüreceğine vurgu yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Türkiye’nin gücüne güç katmak, ülkemizi hedeflerine ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz ve üretiyoruz” dedi.

Her hafta Pazartesi günleri Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile haftalık toplantı gerçekleştiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bu haftaki toplantıda, devam eden ve yapılacak olan hizmet değerlendirmesinin yanı sıra, birim müdürlerinden Türkiye’nin geleceği için daha fazla çalışmalarını istedi. Toplantıda Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerine yönelik konuşan Başkan Genç, “Yeni Türkiye’nin inşasında olduğumuz bu süreç içerisinde hepimiz daha fazla çalışmalıyız. Bizler milletin hizmetkarıyız. Bu anlayışla 12 yıldır şehrimiz için hizmet ettik ve ediyoruz” dedi.

‘BİZZAT SAHADA OLMALIYIZ’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken, diğer yandan yeni bin yılın başında Türkiye’yi daha güçlü bir ülke yapacak olan hamleleri gerçekleştirmek için gece gündüz çalıştığına vurgu yapan Başkan Osman Genç, “Bu kritik süreçte ülkemizde yaşanan gelişmeleri uzaktan izleyen değil, bizzat sahada olmalıyız. Canik Belediyesi olarak zaten 12 yıldır ülkemizin değişim ve dönüşümüne destek veriyoruz. Ancak bu yetmez. Yeni Türkiye Yolunda ülkemizin, her bir insanımızın enerjisine, desteğine ihtiyacı var” diye konuştu.

‘KARINCA MİSALİ SU TAŞIYORUZ’
Samsun’da, gerçekleştirdikleri Yeni Türkiye Yolunda Konferansları ve yaptıkları eğitim, kültür, kentsel dönüşüm yatırımları ile Yeni Türkiye sürecine en fazla destek veren belediye olduklarını dile getiren Başkan Osman Genç, “Ülkemiz için bu önemli süreçte gerek yaptığımız ulusal ve uluslararası projelerimizle, gerek ‘Yeni Türkiye Yolunda’ konferanslarımızla Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımıza destek vermekten onur duyuyorum. Yeni Türkiye Yolunda karınca misali su taşıyoruz. Ancak bu yeterli değil. Her bir Başkan Yardımcımız ve Birim Müdürümüz de bu süreçte daha etkin olmalıdır. Mümkün olduğunca çok insanımıza ulaşıp, ülkemiz, geleceğimiz ve çocuklarımız için büyük öneme sahip olan meseleleri, Büyük Türkiye Vizyonunu her yerde anlatmalıyız. Halkımızda daha fazla istişare yapmalıyız ve gittiğimiz her yerde Yeni Türkiye Yolunda neler yapmamız gerektiğini vatandaşlarımızla paylaşmalıyız” şeklinde konuştu.

CANİK BLD HABER (5) CANİK BLD HABER (3) CANİK BLD HABER (2) CANİK BLD HABER (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber